Avoimet työpaikat

Tule rakentamaan autokaupan digitaalista vallankumousta! 

AutoVex on kolme vuotta toiminnassa ollut startup yritys, jonka missiona on mullistaa käytetyn auton kauppa Suomessa, ja pian myös kansainvälisesti. Olemme Suomen suurin C2B-autohuutokauppa ja kauttamme välitetään tänä vuonna arviolta 60 miljoonan euron edestä autoja. Tarjoamme autoalan yrityksille nykyaikaisen ja tehokkaan ostoportaalin, sekä kuluttajille nopean ja vaivattoman tavan myydä autonsa eniten tarjoavalle autoliikkeelle.  

 

Growth Lead

Tehtäväsi Growth Leadina on suunnitella ja toteuttaa digitaalisia markkinointikokonaisuuksia, päästä kunnianhimoisiin tavoitteisiin ja vauhdittaa AutoVexin kasvua entisestään. Odotamme sinulta palavaa intoa datapohjaiseen markkinointiin, ennakkoluulotonta testausta ja halua tehdä isoja peliliikkeitä! Etsimme tiimiimme kunnianhimoista henkilöä, joka ei tyydy vähään, vaan haluaa olla avainasemassa digitaalisen autokaupan mullistuksessa. Jos siis nautit haasteista, oppimisesta ja dynaamisesta työympäristöstä, tämä on oikea paikka sinulle!

Customer Success Specialist

Autoaan myyvien asiakkaiden positiivinen palvelukokemus on AutoVexin toiminnassa avaintekijä. Kovan kasvun myötä haemme vahvistuksia Customer Success tiimiimme jotta voimme palvella asiakkaitamme menestyksekkäästi myös jatkossa. Autat siis kuluttaja-asiakkaitamme onnistumaan autokaupoilla!

Lue lisää

Software Developer

Yrityksen menestyksen keskiössä on ohjelmistomme, jonka avulla autoliikkeet ja kuluttajat löytävät toisensa. Kasvamme vauhdilla, ja prioriteettimme on varmistaa saumaton käyttäjäkokemus kaikille asiakkaillemme. Tähän haemme nyt lisävahvistuksena Software Developeria osaksi kasvavaa tiimiämme. 

Lue lisää

 

Lähetä hakemuksesi Duunitorin, Linkedinin tai sähköpostitse osoitteeseen sebastian@autovex.fi