IS vertasi: paras tarjous käytetystä autosta AutoVexin kautta

18.11.2019

Näin kävi, kun IS pyysi tarjouksia käytetystä dieselautosta

Paras tarjous ja nopeat kaupat. Nämä faktat erottivat AutoVexin muista, kun Ilta-Sanomat vertasi erilaisia tapoja käytetyn auton myynnissä. Tutkimuksessa haettiin hintaa Seat Leon ST -diesel-farmarille vuosimallia 2016.

Tuottoisin tapa myydä käytetty auto

Korkein AutoVexin palvelussa saatu suoraostotarjous oli 14 800 euroa. Se voitti muiden tarjoukset korkeimmillaan 1800 eurolla. Olemalla suoraan yhteydessä autoliikkeisiin, toimittaja onnistui saamaan 13000€ - 14500€ tarjoukset. Välityspalveluiden lupaamat summat liikkuvat samalla alueella, tosin niiden toteutuminen on epävarmaa koska rahan saa ainoastaan jos välityspalvelu onnistuu myymään auton. 

AutoVexin kautta saatu korkein tarjous ylitti myös sisäänostohinta-suositukset, joita antavat autoliikkeiden hinnoittelutyökalunaan käyttämät laskurit. Kannattaa myös ottaa huomioon että AutoVexin kautta jätetty tarjouspyyntö kestää vain muutaman minuutin eikä vaadi useiden autoliikkeiden tarjouspyyntölomakkeiden täyttämistä sekä automyyjien kanssa neuvottelua. Vaivattomuus ja nopeus ovat valtteja.  

Kilpailuta autoliikkeet >>

Diesel-autojen kysynnän romahdus ei jarruttanut  

Diesel-käyttöisyys teki tutkimuksen farmarista haastavan myydä, sillä diesel-autojen kysyntä on romahtanut kultavuosista. Syynä ovat hinta- ja päästöpolitiikka sekä kuluttajien pelko diesel-autojen jälleenmyyntihintojen mahalaskusta. Ehkä siksi AutoVexinkin palvelussa tarjouksia saatiin poikkeuksellisen vähän, vain kaksi. Toisaalta huutojen vähäistä määrää voi selittää myös se, että korkein tarjous ylitti suositushinnat. Niiden yli ei muilla ollut ymmärrettävästi intoa huutaa.

Ilta-Sanomien artikkelin voit lukea kokonaisuudessaan täältä: https://www.is.fi/autot/art-2000006212650.html

 

Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Tee myynti-ilmoitus muutamassa minuutissa ja seuraa kun autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autostasi huutokaupassa. Tämän jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluja korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!

Lue lisää ja tee myynti-ilmoitus >>


 

 

Haluatko lukea lisää? 

Blogistamme löytyy autoilijalle tietoa ja vinkkejä vaikka kuinka. Siirry tästä selaamaan aiheita:

SELAA BLOGIA >>