IS vertasi: paras tarjous käytetystä autosta AutoVexin kautta

18.11.2019

Näin kävi, kun IS pyysi tarjouksia käytetystä dieselautosta

Paras tarjous ja nopeat kaupat. Nämä faktat erottivat AutoVexin muista, kun Ilta-Sanomat vertasi erilaisia tapoja myydä käytetty auto 28.8.2019 julkaistussa artikkelissaan. Tutkimuksessa haettiin hintaa Seat Leon ST -diesel-farmarille vuosimallia 2016.

Tuottoisin tapa myydä käytetty auto

Korkein AutoVexin palvelussa saatu suoraostotarjous oli 14 800 euroa. Se voitti muiden tarjoukset korkeimmillaan 1800 eurolla. Olemalla suoraan yhteydessä autoliikkeisiin, toimittaja onnistui saamaan 13000€ - 14500€ tarjoukset. Välityspalveluiden lupaamat summat liikkuvat samalla alueella, tosin niiden toteutuminen on epävarmaa koska rahan saa ainoastaan jos välityspalvelu onnistuu myymään auton. 

AutoVexin kautta saatu korkein tarjous ylitti myös sisäänostohinta-suositukset, joita antavat autoliikkeiden hinnoittelutyökalunaan käyttämät laskurit. Kannattaa myös ottaa huomioon että AutoVexin kautta jätetty tarjouspyyntö kestää vain muutaman minuutin eikä vaadi useiden autoliikkeiden tarjouspyyntölomakkeiden täyttämistä sekä automyyjien kanssa neuvottelua. Vaivattomuus ja nopeus ovat valtteja.  

Kilpailuta autoliikkeet >>

Diesel-autojen kysynnän romahdus ei jarruttanut  

Diesel-käyttöisyys teki tutkimuksen farmarista haastavan myydä, sillä diesel-autojen kysyntä on romahtanut kultavuosista. Syynä ovat hinta- ja päästöpolitiikka sekä kuluttajien pelko diesel-autojen jälleenmyyntihintojen mahalaskusta. Ehkä siksi AutoVexinkin palvelussa tarjouksia saatiin poikkeuksellisen vähän, vain kaksi. Toisaalta huutojen vähäistä määrää voi selittää myös se, että korkein tarjous ylitti suositushinnat. Niiden yli ei muilla ollut ymmärrettävästi intoa huutaa.

 

Joku haluaa ostaa juuri sinun autosi 

AutoVexin valtti on sen asiakasliikkeiden suuri määrä sekä nopeus ja helppokäyttöisyys. Sadat autoliikkeet ympäri Suomen kärkkyvät palvelussa valikoimiinsa sopivia, käytettyjä autoja ja tekevät tarjouksia itseään kiinnostavista yksilöistä. Siitä seuraa sellainen homma että:

- joukossa on aina niitä liikkeitä jotka katsovat juuri sinun autosi sopivan valikoimiinsa.

- jos kiinnostuneita on useita, tarjoukset voivat nousta korkeammiksi kuin hintalaskurit arvioivat.

- näin voi käydä jopa silloin, kun myyntikohde on haastava – kuten Ilta-Sanomien tutkimus osoittaa.

 

Älä siis aikaile. Laita autosi myyntiin sinne, missä kauppa käy eivätkä hinnat harmita, eli AutoVexiin. 

Kilpailuta autoliikkeet >>

 

Ilta-Sanomien artikkelin voit lukea kokonaisuudessaan täältä: https://www.is.fi/autot/art-2000006212650.html