Miksi AutoVex?

AutoVex on autohuutokauppa, jonka kautta myyt autosi nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle jopa kahdessa päivässä.

Paremman autokaupan puolesta

Ajatus palvelusta syntyi kun huomasimme että auton myynti ei ollutkaan niin vaivatonta kun luulimme, varsinkaan jos siitä haluaa saada hyvän hinnan. Eri autoliikkeiden lomakkeiden täyttö oli työlästä, jonka jälkeen joutui puhelimitse neuvottelemaan ostajaehdokkaiden kanssa erikseen. Kaiken työn jälkeen tarjouksien erotus saattoi olla jopa tuhansia euroja. AutoVex perustettiin jotta kuluttajat voisivat luottavaisin mielin myydä autonsa nopeasti ja vaivattomasti siitä eniten tarjoavalle autoliikkeelle autohuutokaupan muodossa.

Jätä ilmoitus
 • 1

  Vaivattomuus ja nopeus

  Yhdellä myynti-ilmoituksella tavoitat autostasi kiinnostuneet autoliikkeet ympäri Suomen. He käyvät autostasi tarjouskilpailua noin kahden päivän ajan, jonka jälkeen voit päättää mikäli haluat hyväksyä tarjouksen ja myydä autosi.

 • 2

  Markkinoiden paras hinta

  Autoliikkeet kilpailevat toisiansa vastaan avoimessa huutokaupassa, jonka ansiosta päästään suurella todennäköisyydellä markkinoiden parhaaseen hintaan. Huutokaupan jälkeen voit myös halutessasi jatkaa neuvotteluja autoliikkeen kanssa.

 • 3

  Luotettava ja turvallinen

  Kilpailuttamalla autoliikkeet kauttamme, voit turvallisin mielin myydä luotettavalle autoliikkeelle. Myyntipäätöksen tueksi saat autostasi hinta-arvion, joka perustuu ajantasaiseen markkinadataan. AutoVexin tiimi on myös tukena matkan varrella, ja vastaa auton myyntiin liittyviin kysymyksiin.

Asiakkaidemme kokemuksia

Oletko myymässä autoasi?

Kilpailuta autoliikkeet