Antin kokemus AutoVex-palvelusta

31.5.2021

AutoVexissä ohjat ovat myyjällä

Vakiintuneista tavoista on joskus hyvä luopua ja kokeilla uusia, näin myös autoa myydessä. Tämän sai huomata Antti, joka kokeili ensimmäistä kertaa AutoVex-palvelua etsiessään uutta kotia vuosimallin 2017 BMW:lleen. Kokeilu osoitti, miten vähällä vaivalla autonsa saa myytyä, kun laittaa autoliikkeet kilpailemaan siitä AutoVexin huutokaupassa. Antti sai autosta tavoitteeksi asettamansa hinnan, ja kaikki sujui vaivattomasti. Autoliike otti yhteyttä nopeasti sen jälkeen, kun huutokauppa oli ohi. Antti huomasi, miten erilaisessa asemassa auton myyjä on AutoVex-huutokaupassa kuin kiertäessään liikkeissä kysymässä autostaan tarjouksia.


– Asetelma muuttuu täysin. On helpompaa olla ikään kuin neuvottelun valtiaana ja odottaa tarjouksia. Autoliikkeeseen autoa tarjottaessa autoliikkeellä tuntuu olevan enemmän valtaa, hän vertaa.


Kaveri suositteli AutoVexiä

Edellisiä autojaan myydessään Antti on luottanut autoliikkeiden ammattitaitoon. Vakiintuneeksi tavaksi on muodostunut muutamassa samassa liikkeessä asioiminen, jonka jälkeen hän on valinnut parhaan tarjouksen. AutoVex oli osunut Antin silmiin Instagramissa. Se ei ollut vielä ”rakkautta ensisilmäyksellä", mutta kun kaveri sitten suositteli palvelua, niin pitihän sitä kokeilla.

Pyyntihintaan päästiin

Antti näpytteli myynti-ilmoituksensa AutoVexin palveluun. Kuvien ottamisineen kaikkineen aikaa kului puoli tuntia, niin oli auto huutokaupassa myyntiautoja etsivien autoliikkeiden silmissä. Ilmoituksen tekeminen oli hänestä helppoa ja selkeää. Antin auto houkutteli neljä kiinnostunutta ostajaa, jotka aloittivat tarjouskilpailun varsin kilpailukykyisestä hinnasta. Voittava tarjous ylitti Antin asettaman pyyntihinnan ja neuvotteluiden jälkeen hän hyväksyi sen. Itse kaupat syntyivät kolme päivää ilmoituksen jättämisestä.

Myyjä pidettiin ajan tasalla

Huutokaupan edetessä Antti sai AutoVexiltä jatkuvasti tietoa. Aktiivinen oli myös huutokaupan voittaja, sillä autoliike otti yhteyttä heti huutokaupan jälkeen.

– Kun en heti päässyt vastaamaan puhelimeen, tuli tekstiviesti. Kauppapäivä saatiin sovittua helposti, ja tapaamisajankohta sovittiin minun toiveitteni mukaan.

AutoVex oli mukana seuraamassa auton luovutusta autoliikkeelle. Luovutus kesti noin 5–10 minuuttia, jonka aikana autoliikkeen myyjä tarkasti auton ja teki paperit kaupoista. Ammattitaitoista toimintaa!

AutoVex säästi aikaa

Saamaansa hintaan Antti on tyytyväinen. Pyyntihinta oli asetettu omaan tavoitteeseen, ja siihen päästiin. AutoVexin ansiosta Antti sanoo säästäneensä aikaa, ehdottomasti. Pisteet saa myös myyntiprosessin helppous.

– Normaali rutiinini on ollut käydä muutama tietty liike ja valita paras tarjouksista. Se on vienyt yhden aamupäivän, mutta toisaalta koko prosessi on hoidettu sen aikana loppuun saakka. Huutokauppaprosessi toki kesti muutaman päivän, mutta omaa aikaa kului paljon vähemmän, Antti toteaa. 

 


Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Tee myynti-ilmoitus muutamassa minuutissa ja seuraa kun autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autostasi huutokaupassa. Tämän jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluja korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!
 

Tee ilmainen myynti-ilmoitus >>


Haluatko lukea lisää? 

Blogistamme löytyy autoilijalle tietoa ja vinkkejä vaikka kuinka. Siirry tästä selaamaan aiheita:

SELAA BLOGIA >>