Antin kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Antin kokemus AutoVex-palvelusta

AutoVexissä ohjat ovat myyjällä

Vakiintuneista toimintatavoista on joskus järkevää luopua, ja antaa tilaa uusille tuulille. Tämä pätee myös auton myyntiin. Tämän sai huomata myös Antti, joka kokeili ensimmäistä kertaa AutoVex-palvelua etsiessään uutta kotia vuosimallin 2017 BMW:lleen. Kokeilu osoitti, miten vähällä vaivalla autonsa saa myytyä, kun laittaa autoliikkeet kilpailemaan siitä AutoVexin huutokaupassa. Antti sai autosta tavoitteeksi asettamansa hinnan, ja kaikki sujui vaivattomasti alusta loppuun saakka. Autoliike otti yhteyttä nopeasti sen jälkeen, kun huutokauppa oli ohi. Antti huomasi, miten erilaisessa asemassa auton myyjä on AutoVex-huutokaupassa, verrattuna autokaupoissa kiertämiseen tarjousten toivossa.

– Asetelma muuttuu täysin. On helpompaa olla ikään kuin neuvottelun valtiaana, ja odottaa tarjouksia. Autoliikkeeseen autoa tarjottaessa autoliikkeellä tuntuu olevan enemmän valtaa, hän vertaa.

Kaveri suositteli AutoVexiä

Edellisiä autojaan myydessään Antti on luottanut autoliikkeiden ammattitaitoon. Vakiintuneeksi tavaksi oli muodostunut muutamassa tutussa liikkeessä asioiminen, jonka jälkeen hän oli valinnut parhaan tarjouksen tehneen liikkeen. AutoVex oli tullut Anttia vastaan Instagramissa, jossa se oli herätellyt Antin mielenkiintoa. Antti kuuli AutoVexistä hyvät suosittelut myös kaveriltaan, ja auton myynnin tullessa ajankohtaiseksi hän päätti kokeilla palvelua.

Pyyntihintaan päästiin

Antti näpytteli myynti-ilmoituksensa AutoVexin sivuille. Kuvien ottamisineen ja tietojen täyttämisineen aikaa kului kaiken kaikkiaan vain puoli tuntia - ja niin Antin BMW oli huutokaupassa autoliikkeiden huudettavana. Ilmoituksen tekeminen oli hänestä helppoa ja selkeää. Antin auto houkutteli neljä kiinnostunutta ostajaa, jotka aloittivat tarjouskilpailun varsin kilpailukykyisestä hinnasta. Voittava tarjous ylitti Antin asettaman pyyntihinnan, ja käymiensä neuvotteluiden jälkeen hän päätti hyväksyä sen. Kaupat oli tehty vain kolmessa päivässä ilmoituksen jättämisestä

Myyjää pidettiin jatkuvasti ajan tasalla

Huutokaupan edetessä Antti sai AutoVexiltä jatkuvasti tietoa. Aktiivinen oli myös huutokaupan voittaja, sillä autoliike otti yhteyttä heti huutokaupan jälkeen.

– Kun en heti päässyt vastaamaan puhelimeen, tuli tekstiviesti. Kauppapäivä saatiin sovittua helposti, ja tapaamisajankohta sovittiin minun toiveitteni mukaan.

AutoVex oli mukana seuraamassa auton luovutusta autoliikkeelle. Luovutus kesti noin 5–10 minuuttia, jonka aikana autoliikkeen myyjä tarkasti auton ja teki paperit kaupoista. Ammattitaitoista toimintaa!

AutoVex säästi rutkasti aikaa

Saamaansa myyntihintaan Antti oli erittäin tyytyväinen. Pyyntihinta oli asetettu hänen oman tavoitteensa mukaan, ja siihen myös päästiin. AutoVexin ansiosta Antti sanoo säästäneensä rutkasti aikaa. 10 Pistettä Antti antoi myös myyntiprosessin helppoudesta.

– Normaali rutiinini on ollut käydä muutama tuttu autoliike ja valita paras tarjouksista. Se on vienyt yhden aamupäivän, mutta toisaalta koko prosessi on hoidettu sen aikana loppuun saakka. Huutokauppaprosessi toki kesti muutaman päivän, mutta omaa aikaa kului paljon vähemmän, Antti toteaa.