Meistä

Uudistetaan autoalaa - yhdessä! 

Tavoitteenamme on tuoda autoala 2020-luvulle uudistamalla ja digitalisoimalla vanhoja toimintatapoja ja rakenteita. Haluamme luoda kuluttajille ja autoliikkeille mahdollisimman helpon, nopean, luotettavan ja läpinäkyvän palvelun autokauppaa varten.

Kiitos että olet mukana edistämässä autoalan digimurrosta!

Mistä kaikki lähti 🚗

Ajatus palvelusta syntyi kun huomasimme että auton myynti autoliikkeelle ei ollutkaan niin vaivatonta kun luulimme, varsinkaan jos siitä haluaa saada hyvän hinnan. Eri autoliikkeiden lomakkeiden täytössä vierähti ikuisuus jonka jälkeen joutui vielä puhelimitse neuvottelemaan ostajaehdokkaiden kanssa erikseen. Kaiken tämän härdellin jälkeen parhaimman ja heikoimman tarjouksen erotus saattoi olla tuhansia euroja. 

Idea syntyi 💡

Palvelu, jossa autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autoista avoimessa huutokaupassa, taaten kuluttajalle nopean ja vaivattoman myyntiprosessin, parhaaseen hintaan. Samanaikaisesti autoliikkeet saavat käyttöönsä työkalun joka helpottaa ja tehostaa autojen ostotoimintaa. Kaikki voittavat! ✅

Sanoista tekoihin 📈

AutoVex.fi palvelu lanseerattiin keväällä 2018 ja konseptia hiottiin kuuntelemalla kuluttajia ja autoliikkeitä herkällä korvalla. Vuonna 2020 AutoVexiä käyttävät jo kaikki Suomen suurimmat autoliikkeet sekä lukuisat keski- ja pienikokoisetkin. Autoja myydään satoja kuukaudessa ja kasvu jatkuu vauhdikkaana. Tavoitteenamme on mullistaa tapa jolla kuluttajat myyvät autojaan ja jatkaa alan markkinajohtajana Suomessa. 

 

Kilpailuta autoliikkeet tästä >>

Etsimme tiimiimme vahvistuksia!

Haluatko hypätä mukaan autoalan uuteen aaltoon? Lähetä meille vaapamuotoinen hakemus ja kerro miksi juuri sinä olet oikea vahvistus kasvavaan tiimiimme. 

Etsimme tällä hetkellä ensisijaisesti tiimikavereita seuraavanlaisiin tehtäviin:

Growth marketer

 

Hakemukset: sebastian@autovex.fi