Auton loppuvelan lunastus

Auton myynti
Auton loppuvelan lunastus

Voiko auton myydä, vaikka rahoitusta on vielä jäljellä? Kyllä voi! Auton loppuvelan lunastus on kätevää tehdä samalla, kun myy auton autoliikkeelle. 

Loppuvelan lunastus on helpointa, kun myyt auton autoliikkeelle 

Auto, jossa on rahoitusta jäljellä, on yksinkertaisinta myydä autoliikkeelle. Autoliikkeelle myyminen ja samalla auton loppuvelan lunastus on helppo ja nopea tapa päästä eroon autosta ja velasta yhdellä kertaa.

Kauppojen toteuduttua autoliike maksaa loppuvelan suoraa rahoitusyhtiölle. Loppuvelan lunastus onnistuu näin vaivatta ja mahdollinen yli jäävä summa maksetaan sinulle. 

Ylittääkö loppuvelan määrä auton arvon?

Toisinaan loppuvelan määrä ylittää auton arvon. Tämä on seurausta siitä, että auto on mahdollista ostaa ilman käsirahaa ja mahdollisimman pienellä kuukausierällä – auton arvo siis laskee nopeammin kuin velan määrä lyhentyy.

Jos vanhaa rahoitusta on edelleen jäljellä, on myös tässä tapauksessa turvallisinta myydä auto autoliikkeelle. Autoliike hoitaa käytännön järjestelyt ja varmistaa, että loppuvelan lunastus hoidetaan rahoitusyhtiön kanssa.

Kun kaupat tehdään, autoliike lunastaa koko auton loppuvelan rahoitusyhtiöltä. Tämän jälkeen maksat jäljelle jäävän velkasumman autoliikkeelle auton luovutuksen yhteydessä.

Autoliikkeet kannattaa autoa myydessä kilpailuttaa, jotta sinulle maksettavaksi jäävän velan määrä olisi mahdollisimman pieni. Kätevin tapa kilpailuttaa autoliikkeet ja varmistaa autostasi paras hinta on AutoVex-palvelun kautta.

Muistilista auton myymiseen, kun rahoitusta on jäljellä:

Selvitä autosi loppuvelka: Ensimmäinen askel on selvittää, kuinka paljon sinulla on vielä maksettavana autolainaa. Loppuvelan määrän saat selville rahoitusyhtiöstäsi. Näin tiedät, miten loppuvelan lunastus hoidetaan autoliikkeen kanssa.

Kilpailuta autoliikkeet: Kilpailuta autoliikkeet jättämällä myynti-ilmoitus AutoVexiin. Tämä vie vain muutaman minuutin. Tarjouskaupan päätyttyä voit joko suoraan hyväksyä parhaan tarjouksen autostasi tai tehdä vastatarjouksen korkeimmalle tarjoajalle.

Varaa tarvittavat varat: Kun tiedät autosi loppuvelan summan ja autosi myyntihinnan, osaat varautua loppuvelan lunastukseen. Jäljelle jäävän velan maksuun voi kuulua omien säästöjen käyttö, muu laina tai muu rahoituslähde. Tarvittaessa osa autoliikkeistä pystyy tarjoamaan rahoitusta jäljelle jäävälle velalle.

Huomioi säästöt pitkällä aikavälillä! Vaikka loppuvelan lunastus voi tuntua suurelta menoerältä, säästät kuitenkin rahaa pitkällä aikavälillä, kun et enää maksa korkoja ja muita lainaan liittyviä kuluja.

Miksi myydä auto AutoVexin kautta?

AutoVex on Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu, joka mahdollistaa käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Autoliikkeet ostavat myös autoja, joissa on loppuvelkaa jäljellä.

Tee myynti-ilmoitus muutamassa minuutissa ja seuraa, kuinka autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autostasi huutokaupassa. Myynti-ilmoituksen teko on helppoa, se vie muutaman minuutin!

Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista eikä myyntipakkoa ole!