Täällä ostetaan autoja!

Auton myynti tai vaihto ajankohtaista? Tulit oikeaan paikkaan! 

AutoVexin-kautta myyt autosi nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat satoja autoliikkeitä jotka kilpailevat autostasi huutokaupassa kahden päivän ajan. Huutokaupan päätyttyä voit hyväksyä tarjouksen tai jatkaa neuvotteluita korkeimman tarjoajan kanssa. Palvelumme on auton myyjälle täysin ilmainen.
 
AutoVex-palvelussa autoliikkeet ostavat autoja joka päivä - ostavatko he tänään sinun autosi?
 
Jätä ilmainen tarjouspyyntö tästä >>

Miten AutoVex syntyi ja miksi?

AutoVex syntyi kun huomasimme kuinka hankalaa käytetyn auton myynti kuluttajille on ja samanaikaisesti kuinka epätehokkaat ostotavat autoliikkeillä on. Autoliikkeillä on kova tarve ostaa autoja varastoon vastatakseen kuluttajien kysyntään. Olet varmasti törmännyt autoliikkeiden “Ostamme autosi” tai “Ostetaan autoja” mainontaan lehdissä ja internetissä joka houkuttelee tarjoamaan autoasi heille.
 
Jotta autostaan saisi parhaan hinnan, kannattaa kuitenkin pyytää tarjouksia mahdollisimman monelta toimijalta, eli kilpailuttaa autoliikkeet. Tämä on perinteisesti ollut melko työlästä ja aikaa vievää, kun kiinnostuneiden autoliikkeiden etsimisen jälkeen tulee vielä täyttää auton tiedot uudestaan ja uudestaan jokaisen liikkeen omaan osto-lomakkeeseen. 

Päätimme toimia ja kerätä kaikki autoliikkeet yhden katon alle, jotta yhdellä tarjouspyynnöllä tavoittaisi mahdollisimman monta liikettä ja auton myynti hoituisi nopeasti ja vaivattomasti siitä eniten tarjoavalle. Samanaikaisesti luomme autoja ostaville autoliikkeille palvelun johon keräämme kaikki kuluttajien autot yhteen paikkaan, josta he voivat tehokkaasti ostaa autoja mielensä mukaan. Kaikki voittavat! 
 
Autoliikkeitä on edustettuina koko Suomessa, esimerkiksi Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Jyväskylä, Kouvola, Hämeenlinna, Hyvinkää, Vaasa, Rovaniemi ja kymmennissä muissa kaupungeissa. Lisäksi monet autoliikkeet ovat valmiita hakemaan auton kotioveltasi!
 
Myy autosi tästä >>