Teemun kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Teemun kokemus AutoVex-palvelusta

Teemu myi hiljattain kolme vuotta vanhan Hyundai i20 -autonsa AutoVexin kautta. Teemu oli ostanut auton työmatkojaan varten, mutta monen muun tapaan etätöihin siirryttäessä auton omistaminen alkoi tuntua turhalta. 

Autoliikkeelle myyminen oli Teemulle alusta asti selvää, sillä hän oli aikaisemmin yrittänyt myydä itse toista yli 10 000 euron arvoista autoa. 

Aiempi kokemus osoitti, että myyminen yksityiselle ostajalle on hankalaa. Ostajat eivät halua järjestää rahoitusta tai kantaa suurempaa vastuuta mahdollisten vikojen varalta. Teemu ei halunnut tämän auton kohdalla nähdä yksityiselle myymisen vaivaa.

Ensimmäisen kerran Teemu otti suoraa autoliikkeisiin myyntiaikeissa yhteyttä yli vuosi ennen lopullista kauppaa. Hän ei kuitenkaan ollut tyytyväinen tarjottuihin hintoihin ja koki autoliikkeiden kiertelyn hankalaksi, minkä vuoksi auto jäi vielä myymättä.

AutoVexin riskittömyys houkutteli kokeilemaan

AutoVexiin Teemu törmäsi sosiaalisessa mediassa ja autoliikkeiden näppärä sekä riskitön kilpailutus alkoi kiinnostaa. Palvelu tuntui luotettavalta ja kaikki tieto löytyi sivustolta helposti. 

“Huomasin, ettei palvelu maksa mitään ja tarjouksista voi aina kieltäytyä. Päätin siis laittaa auton myyntiin ja katsoa, millaisia tarjouksia tulee!”

Kun autosta oli tehty myynti-ilmoitus, ei Teemun tarvinnut tehdä muuta kuin odotella. Teemu sai myyntiprosessista väliaikatietoja säännöllisesti ja hän seurasi jännityksellä tarjouskauppaa loppuun saakka. 

Autosta käyty tarjouskilpailu oli tiukka. Huutokauppaan osallistui 5 eri autoliikettä ja tarjouksia tuli yhteensä jopa 420 kappaletta!

Palvelun kautta saatu hinta ylitti odotukset

Teemun kokemus päättyi onnellisesti, sillä tarjouskaupan voittaneen autoliikkeen kanssa päästiin hinnasta sopuun ja tehtiin kaupat – ei siis muuta kuin auto liikkeeseen ja nimi alle!

Prosessi yllätti Teemun positiivisesti: auton myyminen sujui helposti ja saatu hintakin ylitti odotukset. 

“Olin kauppoihin tyytyväinen! Reilut tuhat euroa enemmän tuli, kuin mitä olisin saanut autokauppoja itse kiertelemällä.”

Auton myynti onnistuu riskittä ja parhaaseen hintaan AutoVexin avulla! 


Myy sinäkin autosi AutoVexissä

Helpoin ja turvallisin tapa myydä auto parhaalla hinnalla on AutoVex-palvelun kautta! Tarjouspyynnön teko vie vain minuutteja.

Jätä tarjouspyyntö