Auton myynti liikkeelle

Auton myynti
Auton myynti liikkeelle

Auton myyminen liikkeelle vai auton myynti yksityiselle?

Houkuttelevan myynti-ilmoituksen rustaaminen, sopivan pyyntihinnan arvioiminen ja ostajien kanssa neuvotteleminen kuulostaa varmasti tutulta, mikäli olet joskus myynyt autoasi netissä.

Toisille nämä asiat saattavat olla tuttuja entuudestaan, mutta entä jos tietämys autoista on käytännössä nolla?

Tämän kirjoituksen jälkeen tiedät, mitä eroa on kun myyt auton liikkeelle verrattuna yksityishenkilölle myymiseen.

Auton myynti liikkeelle

Mikäli et kiireiltäsi ehdi, tai yksinkertaisesti et vain halua käyttää vapaa-aikaasi auton myymiseen ja paperityön hoitamiseen, on autoliikkeelle myyminen huomattavasti näppärämpi ratkaisu.

Autoliikkeissä on kuitenkin myös eroavaisuuksia - lue siis miksi autoliikkeet kannattaa kilpailuttaa !

Autoliikkeen kanssa kaupat sovitaan helposti ja jouhevasti, ja rahat voi saada tilille parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Autoliike hoitaa paperityöt puolestasi, ja auton myynti saatetaan maaliin autoliikkeen toimesta.

AutoVexin palvelun kautta pystyt kilpailuttamaan sadat autoliikkeet ympäri Suomen - ja tämä ei vaadi sinulta kuin yhden myynti-ilmoituksen luomisen.

Mikäli siis koet, että autoliikkeelle myyminen on sinun tilanteeseesi paras ratkaisu, jätä ilmainen tarjouspyyntö alla olevasta napista ja löydä autollesi parhaiten tarjoava ostaja!

Myy autosi autoliikkeelle!

Miksi auton myynti liikkeelle on niin suosittua?

Se on vaivatonta

Kun päätät myydä autosi liikkeeseen, byrokratia hoidetaan puolestasi kuntoon.

Tämä pitää sisällään muun muassa omistajanvaihdoksen, vakuutuksien irtisanomisen ja mahdollisen loppuvelan maksun rahoitusyhtiöön.

Ei siis tarvitse ladata printteriin uutta mustetta lomakkeiden tulostamista varten tai hankkia juristin pätevyyttä prosessin loppuunsaattamiseksi - autoliike hoitaa kaiken puolestasi kuntoon.

Myydessäsi autoa liikkeelle säästyt myös auton kiillottamiselta ja kalenterien yhteensovittamiselta jokaista yksittäistä koeajoa varten.

Ammattilainen tunnistaa auton todellisen kunnon pienen likakerroksen läpikin.

Nopea aikataulu

Autoliikkeen kanssa kaupat saa tehtyä jo muutamassa päivässä. Ammattilainen on motivoitunut tekemään kaupat ripeästi, ilman turhaa edestakaisin soutamista.

Yksityiselle henkilölle myydessä keskimääräinen auton myyntiaika on noin 2 kuukautta - olettaen, että autosi erottuu kymmenien tuhansien muiden autojen joukosta, ja herättää ostajissa kiinnostusta.

Auton myynti itse

Jos et myy autoasi autoliikkeelle, jätetään liike omistajanvaihdoksesta pois. Tällöin auton myyjälle jää enemmän euroja taskuun. Tämä on siis yksityiselle myymisen suurin hyöty.

Jos olet luonteeltasi myyntipersoona ja kalenterissa on tilaa auton puunaamiselle ja siivoilulle, koeajoille ja lomakkeiden täyttämiselle, niin yksityiselle myyminen on kohdallasi hyvä ratkaisu.

Jos yllämainitut asiat eivät houkuttele, kannattaa auton myynti jättää autoliikkeen harteille.

Helpoin ja vaivattomin tapa myydä auto

Ajanko siis autoni lähimmän autoliikkeen pihaan ja pyydän tarjouksen?

Tämä ei ole tarpeen - kokeile sen sijaan AutoVexiä!

Sinun tarvitsee tehdä vain yksi myynti-ilmoitus, johon autostasi kiinnostuneet autoliikkeet tekevät omat tarjouksensa.

Myynti-ilmoituksen teko on helppoa ja nopeaa, lue miten tehdä ostajia houkutteleva myynti-ilmoitus.

Mikäli huutokaupasta saamasi tarjous miellyttää, teet autoliikkeen kanssa kaupat – ja tadaa, autosi on myyty! Helppoa, nopeaa ja vaivatonta.