Auton myynti liikkeeseen

Auton myynti
Auton myynti liikkeeseen

Millainen prosessi on auton myynti liikkeeseen?

Kun käytetyn auton myynti on ajankohtaista, voi siihen liittyä monia kysymyksiä ja epäselvyyksiä. Auton myynti on joskus monimutkainen ja stressaava prosessi jopa niille, joille se on tuttua entuudestaan, puhumattakaan heistä joilla tietämys autoihin ja auton myyntiin liittyen on vähäisempää.

Usein auton myynti liikkeeseen onkin houkuttelevampi vaihtoehto yksityiselle myymisen sijaan. Autoliikkeelle myyminen helpottaa myyntiprosessia huomattavasti. 

Tämän blogikirjoituksen jälkeen tiedät, mikä tekee auton myymisestä autoliikkeelle järkevän päätöksen ja mitä asioita tulisi ottaa huomioon, jotta myynti liikkeeseen sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.

Miksi auton myynti autoliikkeelle on niin suosittua?

Auton myynti autoliikkeelle on hyvä vaihtoehto, joka usein tekee koko prosessista huomattavasti sujuvamman ja vähemmän rasittavan. Listasimme syyt, miksi auton myynti liikkeeseen vauhdittaa ja yksinkertaistaa myyntiprosessia sekä tekee siitä turvallisemman.

Auton myynti autoliikkeelle nopeuttaa myyntiprosessia

Houkuttelevan mainoksen laatiminen, sopivan pyyntihinnan arvioiminen sekä potentiaalisten ostajien kanssa viestiminen, kohtaaminen ja neuvotteleminen kuulostaa varmasti tutulta, mikäli olet joskus myynyt autoasi netissä yksityiselle ostajalle.

Auton myynti yksityiselle ostajalle vaatii aikaa ja vaivaa. Mikäli et kiireiltäsi ehdi, tai yksinkertaisesti et vain halua käyttää vapaa-aikaasi auton myymiseen ja paperityön hoitamiseen, on auton myynti liikkeeseen huomattavasti näppärämpi ratkaisu kuin auton myyminen yksityishenkilölle. 

Auton myynti liikkeeseen on kätevää, sillä kaupankäynti sujuu ammattilaisen kanssa helposti ja jouhevasti: auton myynti autoliikkeelle nopeuttaa koko myyntiprosessia alusta loppuun. 

Auton myyminen liikkeeseen useimmiten tarkoittaa sitä, että kaupat saa tehtyä jo muutamassa päivässä ja rahatkin saa tilille parhaimmillaan jo saman päivän aikana kun myynti tapahtuu. Ammattilainen on motivoitunut tekemään kaupat ripeästi, ilman turhaa edestakaisin soutamista.

Auton myynti yksityiselle ostajalle vie huomattavasti kauemmin. Yksityiselle henkilölle myydessä keskimääräinen auton myyntiaika on noin kaksi kuukautta - olettaen, että autosi erottuu kymmenien tuhansien muiden autojen joukosta, ja herättää ostajissa kiinnostusta. Esimerkiksi AutoVexin kautta auton myynti liikkeelle onnistuu jopa kahdessa päivässä.

Käytetyn auton myynti liikkeeseen tekee myymisestä helppoa

Nopeamman prosessin lisäksi auton myynti autoliikkeelle helpottaa myös käytännön asioiden hoitamista. Kun päätät myydä autosi liikkeeseen, byrokratia hoidetaan puolestasi kuntoon: autoliike tekee paperityöt puolestasi, ja auton myynti saatetaan maaliin autoliikkeen toimesta.

Käytetyn auton myynti pitää sisällään muun muassa omistajanvaihdoksen, vakuutusten irtisanomisen ja mahdollisen loppuvelan maksun rahoitusyhtiöön.

Kun auton myynti tehdään liikkeelle, et siis tarvitse printteriin uutta mustetta lomakkeiden tulostamista varten saati juristin pätevyyttä prosessin loppuun saattamiseksi - autoliike hoitaa auton myyntiin liittyvät asiat puolestasi kuntoon.

Auton myynti liikkeeseen säästää sinut myös auton kiillottamiselta ja kalenterien yhteensovittamiselta jokaista yksittäistä koeajoa varten. Ammattilainen tunnistaa auton todellisen kunnon pienen likakerroksen läpikin. 

Auton myyminen liikkeeseen on turvallisin tapa hoitaa myynti

Auton myynti liikkeeseen on turvallinen tapa auton myyntiin. Auton myynti autoliikkeelle takaa sen, että voit turvallisin mielin myydä autosi luotettavalle ammattilaiselle. Voit luottaa siihen, että paperityöt ja maksujen tekeminen tulee hoidettua ajallaan.

Erityisesti arvokkaamman auton myyminen yksityisille ostajille voi olla riskialtista. Mahdollisuus petoksille ja huijauksille on aina olemassa. Myös suurten rahasummien käsittely voi olla haastavaa. Käytetyn auton myynti liikkeeseen tapahtuu turvallisessa ympäristössä ammattilaisen kanssa, ja saat rahat heti kaupan syntymisen jälkeen. Lue Teemun kokemus arvokkaan auton myynnistä autoliikkeelle.

Turvallisuutta lisää, jos auton myynti liikkeeseen tapahtuu auton myyntipalvelun, kuten AutoVexin, kautta. AutoVex tarjoaa aina myyntipäätöksen tueksi autostasi hinta-arvion, joka perustuu ajantasaiseen markkinadataan. Näin tiedät jo etukäteen, millaista summaa autostasi on realistista odottaa.

Auton myynti liikkeeseen nimenomaan myyntipalvelun kautta luo turvallisuutta myös tarjoamalla auton myyntiin henkilökohtaisen tuen. Jos myyt autoa itse, olet omillasi myös ongelmien tai kysymysten ilmetessä. AutoVexissä tiimi asiantuntijoita on apunasi matkan varrella vastaamassa kaikkiin auton myyntiin liittyviin kysymyksiin. 

Auton myynti autoliikkeelle onkin turvallisinta ja järkevintä toteuttaa AutoVexin kautta. Palvelun käyttö auton myyntiin on myyjälle täysin turvallista ja riskitöntä. Palvelu on maksuton, ja autoa ei ole pakko myydä ellei ole saamiinsa tarjouksiin tyytyväinen. 

Kilpailuta auton myyminen liikkeeseen – näin varmistat autostasi parhaan hinnan

Jos et myy autoasi autoliikkeelle, jätetään liike omistajanvaihdoksesta pois. Tällöin auton myyjälle jää enemmän euroja taskuun. Tämä on siis yksityiselle myymisen suurin hyöty.

Euromääräinen ero autoliikkeelle tai yksityiselle myymisessä ei kuitenkaan välttämättä ole huomattavan suuri. Voitkin itse vaikuttaa saamaasi hintaan kilpailuttamalla autosi myynnin ja tämän jälkeen vertailemalla autoliikkeiden tarjouksia. 

AutoVexiä auton myyntiin käyttämällä pystyt kilpailuttamaan satoja autoliikkeitä ympäri Suomen, mukaan lukien alan tunnetuimmat toimijat - ja tämä ei vaadi sinulta kuin yhden tarjouspyynnön luomisen. Näin säästät aikaa ja vaivaa, kun vältät autoliikkeiden kiertelyn yksitellen. 

On todennäköistä, että saat autostasi parhaan hinnan, kun voit vertailla laajan skaalan eri autoliikkeitä kerralla. AutoVexissä autoliikkeet kilpailevat toisiaan vastaan tarjouskilpailussa. Myy auto autoliikkeelle AutoVexin kautta.

On tärkeää ymmärtää, että autoliikkeet ovat yksilöitä eikä auton myynti liikkeeseen aina ole samanlainen prosessi. Auton myynti autoliikkeelle siis voi riippua paljonkin siitä, mihin liikkeeseen päätät auton myydä. Koska autoliikkeissä on eroavaisuuksia, auttaa kilpailutus myös vertailemaan liikkeitä - lue lisää siitä, miksi autoliikkeet kannattaa kilpailuttaa!

Myy auto autoliikkeelle helpoiten AutoVexin kautta

Jos olet luonteeltasi myyntipersoona ja kalenterissa on tilaa auton puunaamiselle ja siivoilulle, koeajoille ja lomakkeiden täyttämiselle, niin yksityiselle myyminen on kohdallasi hyvä ratkaisu – erityisesti edullisemman auton kohdalla.

Jos yllämainitut asiat eivät houkuttele, kannattaa auton myynti liikkeeseen. Kun päätös siitä on tehty, että auton myynti tapahtuu autoliikkeelle, on hyvä miettiä, millä tavalla myynti toteutetaan. Ajanko siis autoni lähimmän autoliikkeen pihaan ja pyydän tarjouksen?

Tämä ei ole tarpeen - kokeile sen sijaan AutoVexiä! Sinun tarvitsee tehdä vain yksi tarjouspyyntö, minkä jälkeen autostasi kiinnostuneet autoliikkeet tekevät tarjouksensa.

Tarjouspyynnön teko on maksutonta, helppoa ja nopeaa. Se vie vain muutaman minuutin. Lue, miten tehdä ostajia houkutteleva ilmoitus.

Mikäli tarjouskilpailun kautta saamasi tarjous miellyttää, teet autoliikkeen kanssa kaupat – ja tadaa, autosi on myyty! Helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Palvelussa ei kuitenkaan ole myyntipakkoa.

Jos siis koet, että auton myynti autoliikkeelle on sinun tilanteeseesi paras ratkaisu, jätä ilmainen tarjouspyyntö alla olevasta napista ja löydä autollesi parhaiten tarjoava ostaja!