Myy autosi parhaaseen hintaan autohuutokaupassa

AutoVex kilpailuttaa autoliikkeet ympäri Suomen! Autoliikkeet kilpailevat autostasi avoimessa huutokaupassa.

Kilpailuta autoliikkeet

Näin palvelu toimii

Olit sitten vaihtamassa autoa tai luopumassa siitä, kauttamme myyt sen nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Näin helppoa se on!

01

Kerro autostasi

Autosi perustiedot täytetään automaattisesti. Lisäät ainoastaan kuvat ja lisätiedot. Tässä ei mene kuin muutama minuutti. Saat myös hinta-arvion!
02

Seuraa tarjouskilpailua

Ensimmäisen tarjouksen saatuasi huutokauppa lähtee käyntiin! Autoliikkeet tekevät tarjouksia autostasi noin kahden päivän ajan.
03

Valitse paras tarjous

Ilmoituksesi sulkeuduttua voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluita korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti on ilmaista.

Myy autosi autohuutokaupassa!

Autohuutokaupassa autoliikkeet kilpailevat toisiaan vastaan, mikä mahdollistaa markkinoiden parhaan hinnan saavuttamisen hyvällä todennäköisyydellä. Autostasi käydään huutokaupassa tarjouskilpailua noin kahden päivän ajan, minkä jälkeen voit päättää haluatko hyväksyä tarjouksen ja myydä autosi.

Huutokaupassa korkeimman tarjouksen tehnyt autoliike voi sijaita missä päin Suomea tahansa, joten kilpailuttaminen kannattaa. AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan.

Oletko myymässä autoasi?

Kilpailuta autoliikkeet