Sofien kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Sofien kokemus AutoVex-palvelusta

Sofien tapauksessa tärkeintä oli saada auto myytyä nopeasti sen odoteltua myyntiä jo useamman kuukauden ajan. AutoVexissä hän arvosti erityisesti myynnin sujuvuutta sekä hyvää asiakaspalvelua. Palvelun kautta Sofie sai auton kaupaksi ilman ylimääräistä vaivannäköä.

Ensimmäiset myyntiyritykset eivät johtaneet kauppoihin

Sofiella oli Volkswagen Polo, joka odotteli pihassa myyntiä. Parkkipaikat Helsingin keskustassa tuntuivat turhan hintavilta, ja kuluihin suhteutettuna autoa ei tullut käytettyä tarpeeksi. Niinpä auton myynti oli ajankohtaista. Sofie toivoi, että auton myynti kävisi mahdollisimman vaivattomasti.

Sofie laittoi autonsa myyntiin useampaan kanavaan. Kolmen kuukauden ajan hän yritti myydä autoaan niin Torissa, Nettiautossa kuin Instagramin kauttakin. Autosta tuli jonkin verran kyselyitä ja jopa tarjouksia, mutta itse kauppoja ei kuitenkaan syntynyt. Lukuisiin viesteihin vastaaminen alkoi jo turhauttaa, kun ne eivät koskaan johtaneet kauppoihin.

AutoVexin kautta kaupat saatiin maaliin nopeasti

AutoVexiin Sofie tutustui ystävän suosituksen kautta. Kyseinen ystävä näki Instagramin kautta, että hän yritti myydä autoaan. AutoVex vaikutti kätevältä tavalta myydä auto, koska sitä kautta Sofie pystyisi vertailemaan useita eri tarjouksia pienellä vaivalla.

Niinpä Sofie täytti autonsa tiedot lomakkeelle. Tarjouspyynnön teko kävi hetkessä ja tuntui todella helpolta, kun kuvatkin oli jo otettu valmiiksi. Tämän jälkeen hän jäi odottamaan tarjouskilpailun etenemistä. 

Tarjouskilpailu käytiin loppuun parin päivän sisällä, ja Sofie pääsi näkemään autostaan saamansa tarjoukset. Hän oli tyytyväinen tarjouksiin ja päätti hyväksyä niistä korkeimman. AutoVexin asiakaspalvelu soitti hyväksymisen jälkeen ja kysyi, oliko Sofie tyytyväinen prosessin etenemiseen. 

“Yllätyin iloisesti, kun asiakaspalvelu soitti ja kyseli fiiliksiäni. Palvelu oli tosi sujuva ja automaattinen, mutta oli kiva, että myös asiaskaspalvelu oli koko ajan tukena. Auton myynti tuntui turvalliselta.”

Helppo ja vaivaton kokemus

Auton luovutus oli helppoa. Sofie vei auton autoliikkeelle eikä joutunut täyttämään ylimääräisiä papereita. Auton myynti tuntui alusta loppuun miellyttävältä kokemukselta, kun prosessi oli niin vaivaton.

“Auton myynti oli lopulta hyvin simppeli prosessi. Täytin tiedot lomakkeelle, minkä jälkeen sain parhaan tarjouksen nopeasti. Tämä oli ehdottomasti sujuvin tapa myydä auto”, kehuu Sofie.

Myy sinäkin autosi AutoVexissä

Helpoin ja turvallisin tapa myydä auto parhaalla hinnalla on AutoVex-palvelun kautta! Tarjouspyynnön teko vie vain minuutteja.

Jätä tarjouspyyntö