AutoVex kokemuksia

Tuhannet suomalaiset ovat löytäneet AutoVexin!

Lue tästä heidän kokemuksistaan 👇🏼😊

 

"Hei, olen tyytyväinen palveluunne. Kaikki kävi vaivattomasti ja nopeasti. Suosittelen lämpimästi."

- Reijo


"Erinomainen konsepti! Sain autosta hyvän hinnan todella vaivattomasti. Suosittelen."

- Juhani

"Palvelu toimi hyvin ja myynti sujui ongelmitta. Kaiken kaikkiaan toimiva kokonaisuus."

- Antti

”Helppoa ja vaivatonta. Yksi ilmoitus ja menee useampaan paikkaan. Säästää aikaa, joka on yleensä kortilla. Hyvä palvelu kaikilta osapuolilta. Suosittelen.”

- Susanna

 

”Enpä ole koskaan myynyt autoa yhtä nopeasti. Sain jopa hieman enemmän mitä aluksi ajattelin pyytää. Tällaiset palvelut ovat hyviä. Kiitos."

- Jari


"Ihan loistava palvelu, kiitos paljon!"
 
- Erja

 

”Huippu palvelua. Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille kokeilemaan. Alle viikko ja auto myyty.”

– Jussi

 

"Kiitos tuhannesti! Sain kauttanne myytyä tarpeettomaksi jääneen autoni ja vielä hintaan mihin olin tyytyväinen. Koko prosessi oli erittäin vaivaton! Ihan huippua."
 
- Riitta

 

”Palvelu toimi moitteettomasti ja yllättävän nopeasti. Kolme päivää ilmoituksesta auto myyty. Hintakin oli tismalleen se minkä olin arvioinut saavani.”

- Antti

 

"Kävin eilen autoliikkeessä ja saimme autokaupat tehtyä. Kiitos sinulle ihan huippuhyvästä palvelusta ja Autovex ylitti kyllä kaikki odotukseni. Suosittelen kyllä palveluanne lämpimästi jatkossa!"

- Tiina

 

"Sujuva ja joustava palvelu. Kaupat tuli tehtyä nopeasti."

- Pekka

 

”Kiitos, mahtava palvelu kerta kaikkiaan varsinkin sellaiselle kuin minä, joka ei vain osaa eikä jaksa myydä. Toiminta on nopea ja luotettava.”

– Ruslan

 

”Kaikki toimi kuten oli luvattu, sekä autoliikkeen että AutoVexin puolesta.”

- Henri

"Kaikki sujui hienosti. Nopea ja helppo tapa myydä auto."
 
- Antti
 
 
"Kiitos paljon. Palvelu toimi juuri niin kun luvattiin."
 
- Stani
 

”AutoVex pelasti minut, ilman heidän apuaan en olisi onnistunut autokaupassa. Sain auton myytyä turvallisesti. Minulle jäi teistä todella hyvä mielikuva.”

– Seija

 

"Palvelu toimi hienosti, noin viikossa autosta tarjoukset ja toisen viikon kuluttua auto oli vaihtanut omistajaa. Suositttelen palvelua lämpimästi!"
 
- Antti

 

”No tämähän on äärimmäisen yksinkertainen ja toimiva systeemi.”

– Wesa

 

”Erinomainen palvelu, nopea ja mutkaton prosessi. Kerrassaan hyvä kokemus!”

– Raul

 

”Palvelu toimi luvatusti ja asiointi oli sujuvaa.”

– Tuomas

 

”Auton myynti hoitui nopeasti ja helposti.”

– Harri

 

”Palvelu toimi erinomaisesti ja ylitti odotukseni. (Odotuksia ei ollut mutta lopputulos oli kelvollinen ja kaikki tapahtui helposti ja nopeasti eli juuri kuten parhaimmillaan voi.) Palvelu on siten ansainnut paikkansa ja sillä on toimintaedellytykset.”

– Tommi

 

"Hyvin toimiva ja helppo käyttöinen palvelu. Tarjouksia tuli paljon ja hintakin asettui ok tasolle. Torstaina hyväksyin tarjouksen, lauantaina kaupat ja maanantaina rahat tulivat tilille."

- Ari

 

”Hyvä palvelu! Sain autostani 30% paremman hinnan AutoVexin kautta, kuin itse tarjotessani autoa eri liikkeisiin. Käytän jatkossakin tarvittaessa.”

– Mikko

 

”Auto meni sujuvasti kaupaksi ja sain palvelunne kautta autostani noin 5%  paremman hinnan. Olen erittäin tyytyväinen palveluun, sen nopeuteen, sujuvuuteen ja luotettavuuteen.”

- Jarno

 

”Loistava käyttäjälle lisäarvoa tuottava palvelu.”

– Markus

 

”Lupaukset nopeista kaupoista pitivät. Sain autosta välittömästi kilpailukykyisen tarjouksen, auto noudettiin kotipihastamme ja rahat sain tilille noutopäivänä. Luotettava kuva muodostui.”

– Antti

 

”Hieno ja täysin uusi kokemus itselle automyynnistä. Mukavaa pientä jännitystä, kun sai seurata tarjouskilpailua. Suosittelen!”

– Pasi

 

”Kylläpä oli näppärä tapa kilpailuttaa liikkeet. Vanha auto lähti uuden alta muutamassa päivässä, ja vielä vaihtotarjousta parempaan hintaan! Suosittelen!"

– Ilkka

 

”Kerrassaan loistava konsepti! Nopea vaivaton ja riskitön tapa myydä autonsa. Suosittelen!”

– Dennis

 

”Yllätyin palvelun toimivuudesta ja nopeudesta! Auto vaihtoi omistajaa sopivaan hintaan ilman pienintäkään murhetta. Voin suositella muillekin ja kaveripiiri on tästä jo kuullutkin."

– Markku

 

”Upea palvelu ja ainakin ensimmäinen kokemus oli huikea kun sain nähdä kuinka kaksi tahoa ”taisteli” autosta!”

- Kalle

 

”Kaikki sujui oikein mallikkaasti J Maksoivat sen mitä tarjouksessa lupasivat, kiitos oikein paljon palvelusta!”

- Asser

 

”Hienosti toimi palvelunne. Toivotaan, että ihmiset ja autoliikkeet löytävät sen. Myyminen oli tosi vaivatonta. Voin kyllä suositella.”

- Marianne

 

”Hienoa että tällainen palvelu on kehitetty ja ainakin omalta kohdalta sain sen suuntaisen tarjouksen kun odottelinkin, ja sain auton myytyä helposti.”

- Markku

 

”Kiitos teille, homma sujui todella hienosti. Sain autosta enemmän rahaa mitä odotin. Tulen suosittelemaan teitä jatkossa kaikille tutuille ja tuntemattomille!”

- Samir

 

”Kiitos hyvästä palvelusta.”

- Boris

 

”Auto meni ja rahatkin tuli.”

- Kari

 

”Palvelu toimi hienosti, ensimmäinen tarjous tuli vain muutamassa minuutissa. Kaupat sujuivat lisäksi sovitusti ja nopeasti. Suosittelen ehdottomasti."

- Mikko

 

”Erittäin sujuvaa ja sain myytyä auton nopeasti, suosittelen.”

- Timo

”Tykkäsin kovasti palvelustanne. Asiakaspalvelu oli henkilökohtaista ja sain nopeasti tarjouksia. Suuret kiitokset myös siitä, että yrititte minun puolestani nostaa auton myyntihintaa. Voin suositella!”

- Christa

 

”Palvelun käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa. Jo 10min kuluttua sain ensimmäisen tarjouksen, joka oli jo varteenotettava. Tarjoukset toki vain paranivat hetken kuluttua. Auton myyntiin johtava tarjous saapui samana iltana. Sain autosta kilpailukykyisen hinnan verrattuna yleiseen hintatasoon. Voin suositella palvelua!”

- Olli

 

"Oli erittäin positiivinen kokemus! Palvelu nousi kivasti Google haussa ja auto meni kaupaksi odotettua parempaan hintaan ja nopeammin mihin olin valmistautunut. Toki hyväkuntoinen Golf on mallina suosittu."

- JukkaLiity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja myy autosi vex! 🚘

Jätä tarjouspyyntö tästä!