AutoVex kokemuksia

Tuhannet suomalaiset ovat löytäneet AutoVexin!

Lue tästä heidän kokemuksistaan 👇🏼😊

 

"Todella sujuva, helppo ja turvallinen tapa myydä auto. Runsaasti tarjouksia, jotka olivat realistisia ja kauppa toteutui vaivattomasti."
 
- Kristiina
 

"Hei, olen tyytyväinen palveluunne. Kaikki kävi vaivattomasti ja nopeasti. Suosittelen lämpimästi."

- Reijo

"Suosittelen, auton myynti sujui paremmin kuin hyvin. Sain autosta reilusti paremman tarjouksen kuin odotin ja kaupat hoitui myyjäliikkeen kanssa seuraavana päivänä. Ihan paras palvelu :)"


- Marika


"Erinomainen konsepti! Sain autosta hyvän hinnan todella vaivattomasti. Suosittelen."

- Juhani

"Mielelläni suosittelen, koska hommahan toimii hienosti ja myös henk.koht. apua oli tarjolla.
Auton myynti oli helppoa ja sain mielestäni tosi hyvän hinnan.
Suosittelen ja olen jo suositellut AutoVexiä ystävilleni!"


- Juho


"Suosittelen palvelua lämpimästi! Auton myynti ei voi olla enää tämän helpompaa ja vielä todella hyvällä hinnalla."

- Ilkka


"Palvelu toimi hyvin ja myynti sujui ongelmitta. Kaiken kaikkiaan toimiva kokonaisuus."

- Antti

"Todella hyvä palvelu. Saamani hinta oli hyvä varsinkin, kun autoni ei ole yksityiselle kaikista helpoimpia myytäviä. Suhtauduin aluksi hieman varauksella tämän kaltaiseen palveluun, mutta täysin turhaan. Suosittelen lämpimästi."

- Risto

 

"Todella hyvin toimi homma! Sain kerralla paremmat tarjoukset kuin liikkeissä kiertämällä ja kaupat sujui kepeästi sovitun mukaan. Suosittelen varmasti eteenpäin!"

- Ari


"Toimiva palvelu alusta loppuun. Vastatarjoukseni johti kauppaan, sain mielestäni kohtuullisen mukavan hinnan. Myös yhteydenpito tiimin kanssa toimi hienosti."

- Janne


"Kannatti kilpailuttaa. Myös palvelu pelasi tosi hyvin teillä!"

- Annikki

"Kätevä, vaivaton tapa myydä auto. Suosittelen".

- Sakari
 
"Aivan mahtava palvelu! Kaikki sujui hyvin, vaikka kirjoitin vahingossa puhelinnumeroni väärin. Autoliike löysi minut kuitenkin.
11/10 pistettä! Parempi kuin erinomainen."  

- Annikki
 
 
"Ilmoituksen jättö oli helppoa ja tarjouksia tuli mukavasti. Helpoin autokauppa itselle kun olen myynyt auton pois. Erinomainen palvelu, suosittelen!"

- Miika

Jätä tarjouspyyntö tästä!

”Helppoa ja vaivatonta. Yksi ilmoitus ja menee useampaan paikkaan. Säästää aikaa, joka on yleensä kortilla. Hyvä palvelu kaikilta osapuolilta. Suosittelen.”

- Susanna

 

"Sain auton myytyä Autovexin kautta helposti, nopeasti ja turvallisesti – ja vielä toivottua parempaan hintaan. Suosittelen lämpimästi."

- Ari

 

"Todella helppo tapa myydä auto. Hintakin nousi korkeammalle, kuin uskoin autosta saavani."

- Johannes
 
 
"Helppo ja kätevä palvelu. Sain autosta kilpailukykyisen hinnan."
 
- Santeri
 
"Auton myyminen autovexin kautta meni nopeasti ja helposti. Kaikin puolin hyvä palvelu!"

- Max

 

"Kyllä toimi tehokkaasti, nopeasti ja ilman jälkipeliä. Toki autonikin oli lupaamassani kunnossa, huollot, varusteet & tiedot kuten olin etukäteen ilmoittanut.
Kaupankäynnin helppous ylitti odotukseni. Olin ehtinyt asioimaan muutaman autoliikkeen kautta ja kyllä on vaikea, ehkä mahdotonta tehdä suoraa kauppaa ilman uuden auton ostoa samasta liikkeestä. Palvelullenne on varmasti tilausta ja omalta osaltani suosittelen. Ostajalla on tietenkin oikeus arvioida vastaako tarjottu ajoneuvo ilmoitettuja tietoja, mutta niinhän se aina on kaupankäynnissä."

- Jussi

”Enpä ole koskaan myynyt autoa yhtä nopeasti. Sain jopa hieman enemmän mitä aluksi ajattelin pyytää. Tällaiset palvelut ovat hyviä. Kiitos."

- Jari

 
"Auton myynti kauttanne oli helppoa ja olen tyytyväinen kauppahintaan. Suosittelen ehdottomasti palveluanne muillekin."
 
- Paavo

"Ihan loistava palvelu, kiitos paljon!"
 
- Erja

 

"Hieno palvelu, auton sai myytyä nopeasti suoraan josta oli huomattava etu neuvoteltaessa uuden auton alennuksesta. Rahaa säästyi lähes 1500€."

- Timo

 

”Huippu palvelua. Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille kokeilemaan. Alle viikko ja auto myyty.”

– Jussi

 

"Kiitos tuhannesti! Sain kauttanne myytyä tarpeettomaksi jääneen autoni ja vielä hintaan mihin olin tyytyväinen. Koko prosessi oli erittäin vaivaton! Ihan huippua."
 
- Riitta
 
 
"Todella fiksu ja sujuva tapa myydä auto. Ei tarvitse soitella autoliikkeisiin tai kiertää niissä pyytämässä tarjouksia. Kun antaa alunperin oikeat ja rehelliset tiedot myytävästä autosta niin annettu tarjouskin pitää."
 
- Esu-Pekka

 

”Palvelu toimi moitteettomasti ja yllättävän nopeasti. Kolme päivää ilmoituksesta auto myyty. Hintakin oli tismalleen se minkä olin arvioinut saavani.”

- Antti

 

"Kävin eilen autoliikkeessä ja saimme autokaupat tehtyä. Kiitos sinulle ihan huippuhyvästä palvelusta ja Autovex ylitti kyllä kaikki odotukseni. Suosittelen kyllä palveluanne lämpimästi jatkossa!"

- Tiina

 

"Sujuva ja joustava palvelu. Kaupat tuli tehtyä nopeasti."

- Pekka


"Homma toimi hienosti myynti tapahtui nopeasti ja luotettavasti"

- Jukka

”Kiitos, mahtava palvelu kerta kaikkiaan varsinkin sellaiselle kuin minä, joka ei vain osaa eikä jaksa myydä. Toiminta on nopea ja luotettava.”

– Ruslan

 

"Helppokäyttöinen, asiakaspalvelu toimii, nopea reagointi, toimiva systeemi. Ei mitään moitittavaa, kiitos iso teille."

- Jaana

 

"Hyvä palvelu ja idea joka ihan konkreettisesti toimii."

- Ville

 

”Kaikki toimi kuten oli luvattu, sekä autoliikkeen että AutoVexin puolesta.”

- Henri

"Kaikki sujui hienosti. Nopea ja helppo tapa myydä auto."
 
- Antti
 
 
"Kiitos paljon. Palvelu toimi juuri niin kun luvattiin."
 
- Stani
 

”AutoVex pelasti minut, ilman heidän apuaan en olisi onnistunut autokaupassa. Sain auton myytyä turvallisesti. Minulle jäi teistä todella hyvä mielikuva.”

– Seija

 

"Palvelu toimi hienosti, noin viikossa autosta tarjoukset ja toisen viikon kuluttua auto oli vaihtanut omistajaa. Suositttelen palvelua lämpimästi!"
 
- Antti

 

”No tämähän on äärimmäisen yksinkertainen ja toimiva systeemi.”

– Wesa

 

”Erinomainen palvelu, nopea ja mutkaton prosessi. Kerrassaan hyvä kokemus!”

– Raul

 

”Palvelu toimi luvatusti ja asiointi oli sujuvaa.”

– Tuomas

 

”Auton myynti hoitui nopeasti ja helposti.”

– Harri

 

”Palvelu toimi erinomaisesti ja ylitti odotukseni. (Odotuksia ei ollut mutta lopputulos oli kelvollinen ja kaikki tapahtui helposti ja nopeasti eli juuri kuten parhaimmillaan voi.) Palvelu on siten ansainnut paikkansa ja sillä on toimintaedellytykset.”

– Tommi

 

"Hyvin toimiva ja helppo käyttöinen palvelu. Tarjouksia tuli paljon ja hintakin asettui ok tasolle. Torstaina hyväksyin tarjouksen, lauantaina kaupat ja maanantaina rahat tulivat tilille."

- Ari

 

”Hyvä palvelu! Sain autostani 30% paremman hinnan AutoVexin kautta, kuin itse tarjotessani autoa eri liikkeisiin. Käytän jatkossakin tarvittaessa.”

– Mikko

 

”Auto meni sujuvasti kaupaksi ja sain palvelunne kautta autostani noin 5%  paremman hinnan. Olen erittäin tyytyväinen palveluun, sen nopeuteen, sujuvuuteen ja luotettavuuteen.”

- Jarno

 

”Loistava käyttäjälle lisäarvoa tuottava palvelu.”

– Markus

 

”Lupaukset nopeista kaupoista pitivät. Sain autosta välittömästi kilpailukykyisen tarjouksen, auto noudettiin kotipihastamme ja rahat sain tilille noutopäivänä. Luotettava kuva muodostui.”

– Antti

 

”Hieno ja täysin uusi kokemus itselle automyynnistä. Mukavaa pientä jännitystä, kun sai seurata tarjouskilpailua. Suosittelen!”

– Pasi

 

”Kylläpä oli näppärä tapa kilpailuttaa liikkeet. Vanha auto lähti uuden alta muutamassa päivässä, ja vielä vaihtotarjousta parempaan hintaan! Suosittelen!"

– Ilkka

 

”Kerrassaan loistava konsepti! Nopea vaivaton ja riskitön tapa myydä autonsa. Suosittelen!”

– Dennis

 

”Yllätyin palvelun toimivuudesta ja nopeudesta! Auto vaihtoi omistajaa sopivaan hintaan ilman pienintäkään murhetta. Voin suositella muillekin ja kaveripiiri on tästä jo kuullutkin."

– Markku

 

”Upea palvelu ja ainakin ensimmäinen kokemus oli huikea kun sain nähdä kuinka kaksi tahoa ”taisteli” autosta!”

- Kalle

 

”Kaikki sujui oikein mallikkaasti J Maksoivat sen mitä tarjouksessa lupasivat, kiitos oikein paljon palvelusta!”

- Asser

 

”Hienosti toimi palvelunne. Toivotaan, että ihmiset ja autoliikkeet löytävät sen. Myyminen oli tosi vaivatonta. Voin kyllä suositella.”

- Marianne

 

”Hienoa että tällainen palvelu on kehitetty ja ainakin omalta kohdalta sain sen suuntaisen tarjouksen kun odottelinkin, ja sain auton myytyä helposti.”

- Markku

 

”Kiitos teille, homma sujui todella hienosti. Sain autosta enemmän rahaa mitä odotin. Tulen suosittelemaan teitä jatkossa kaikille tutuille ja tuntemattomille!”

- Samir

 

”Kiitos hyvästä palvelusta.”

- Boris

 

”Auto meni ja rahatkin tuli.”

- Kari

 

”Palvelu toimi hienosti, ensimmäinen tarjous tuli vain muutamassa minuutissa. Kaupat sujuivat lisäksi sovitusti ja nopeasti. Suosittelen ehdottomasti."

- Mikko

 

”Erittäin sujuvaa ja sain myytyä auton nopeasti, suosittelen.”

- Timo

"Auto meni kaupaksi ja mielestäni järkevään hintaan. Palvelun kuvauksesta en aivan käsittänyt, että huutokauppa on voimassa ensimmäisestä tarjouksesta vain tietyn ajan, vaan luulin, että se on 2 viikkoa kaiken kaikkiaan. Kokemus oli aivan loistava, ja suosittelenkin tätä palvelua ehdoitta. Auton myyminen ei ole koskaan ollut näin iisiä."
 
-Teemu

”Tykkäsin kovasti palvelustanne. Asiakaspalvelu oli henkilökohtaista ja sain nopeasti tarjouksia. Suuret kiitokset myös siitä, että yrititte minun puolestani nostaa auton myyntihintaa. Voin suositella!”

- Christa

 

”Palvelun käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa. Jo 10min kuluttua sain ensimmäisen tarjouksen, joka oli jo varteenotettava. Tarjoukset toki vain paranivat hetken kuluttua. Auton myyntiin johtava tarjous saapui samana iltana. Sain autosta kilpailukykyisen hinnan verrattuna yleiseen hintatasoon. Voin suositella palvelua!”

- Olli

 

"Oli erittäin positiivinen kokemus! Palvelu nousi kivasti Google haussa ja auto meni kaupaksi odotettua parempaan hintaan ja nopeammin mihin olin valmistautunut. Toki hyväkuntoinen Golf on mallina suosittu."

- JukkaLiity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja myy autosi vex! 🚘

Jätä tarjouspyyntö tästä!