Jennin kokemus AutoVex palvelusta

Asiakaskokemus
Jennin kokemus AutoVex palvelusta

Kokenutkin auton myyjä arvosti tukea myyntiprosessin aikana

Haastattelimme Jenniä, jolla oli jo entuudestaan enemmän tietämystä autoista, ja kaikesta autoiluun liittyvästä. Tässä hänen kokemuksensa auton myynnistä AutoVexin kautta!

Jenni oli kuullut AutoVexistä jo aikaisemmin, vaikkei hänelle palvelusta vielä omakohtaista kokemusta ollutkaan. 

Jenni kertoi tehneensä hieman taustatutkimusta vastaavien Seat Leonien hintapyynnöistä nettiautossa. 

“Yksityisten ostajien kilpailuttaminen tuntui kuitenkin työläältä, joten ratkaisuksi valikoitui auton myynti AutoVexin kautta”,  Jenni muistelee.

Huutokauppa kiihtyi odotetusti loppumetreillä

Jenni halusi olla varma siitä, että hänen Seatinsa menisi kaupaksi, joten hän asetti pyyntihinnan 500 euroa alle AutoVex palvelun hintaehdotuksen. 

Jenni sai ensimmäisen vuorokauden aikana Seatistaan i vain yhden huudon. Seuraavana päivänä huutoja oli kuitenkin jo monta sataa. Jenni tiesi, että huutojen määrä kiihtyy loppua kohden, joten hän päätti odottaa rauhassa huutokaupan loppuun asti. Lopulta tarjouksia tuli 500 kappaletta! 

Jenni tiesi missä mennään koko myyntiprosessin ajan. Hänet pidettiin aktiivisesti ajan tasalla huutokaupan etenemisestä niin asiakaspalvelun kuin sähköpostienkin avulla 

Hinnasta tinkimättä autosta helposti eroon

“Toki, yksityiseltä ostajalta olisimme voineet saada ehkä korkeamman hinnan, mutta se ei olisi korreloinut vaivannäön kanssa. Auton myynti palvelun kautta oli ylivoimaisesti helpointa ja nopeinta verrattuna yksityiselle ostajalle myymiseen”, Jenni sanoo tyytyväisenä.

Kaikkinensa Jenni koki auton myynnin AutoVexin kautta erittäin helppona ja miellyttävänä keinona päästä käytetystä autosta eroon, hinnasta kuitenkaan tinkimättä! 

Lue lisää auton myyntiprosessista POLOinen-blogissa

Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle.

Tarjouskaupan jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai tehdä vastatarjouksen korkeimmalle tarjoajalle.

Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!

Jätä ilmainen tarjouspyyntö