Patrikin kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Patrikin kokemus AutoVex-palvelusta

Liki kaksituhatta euroa parempi tarjous kuin suoraan liikkeestä kysymällä

Patrik ryhtyi myymään autoaan, kun päätti hankkia tilalle uuden leasing auton. Myyntiin päätyi Patrikin 2014 vuosimallin Toyota Yaris, jolla oli ajettu 91.000 kilometriä.

– Hinta oli mielestäni surkea. Soitin kaverilleni, joka tietää paljon autoista, ja hän kertoi minulle AutoVex-palvelusta. Se kuulosti vähän liiankin hyvältä, joten pakkohan minun oli kokeilla, kertoo Patrik.

Hintataso heti kohdallaan

Myynti-ilmoituksen tekemistä Patrik piti erittäin helppona ja nopeana.

– Istuin autossani parkkipaikalla ja näppäilin puhelimitse kaikki tarvittavat tiedot. Otin vielä kuvat, ja homma lähti siitä sitten rullaamaan.

Pyyntihinnaksi hän laittoi AutoVexin antaman hinta-arvion. Ensimmäistä tarjousta sai hetken odotella, mutta kun se tuli, hinta oli jo reilusti yli tuhat euroa korkeampi, kuin mitä autoliikkeesta suoraan saatu tarjous. Jokunen tunti myöhemmin tuli toinen tarjous, joka oli vieläkin korkeampi.

– Lopulta sain autosta melkein kaksituhatta euroa enemmän, kuin mitä paikallinen autoliike oli minulle tarjonnut. Yllätyin asiasta todella iloisesti, Patrik kertoo.

Auto noudettiin suoraan kotipihasta

Patrik hyväksyi tarjouksen, ja autoliike otti häneen yhteyttä jo saman päivän aikana. Autoliike sijaitsi Lohjalla, ja Patrik itse asuu pääkaupunkiseudulla. Hän piti erittäin isona plussana sitä, miten vaivattomasti kauppa myyjän kannalta sujui.

– Koska olin itse mökillä, sovimme, että he tulevat seuraavalla viikolla hakemaan auton kotoani. Kun autoliikkeen kaveri tuli ja testasi auton, ei minun tarvinnut tehdä muuta kuin antaa tilinumeroni ja laittaa nimmari paperille.

Myyntikokemus oli Patrikin mielestä huikea.

–Suosittelen ehdottomasti kaikille tätä palvelua!