Patrikin kokemus AutoVex-palvelusta

27.7.2021

Liki kaksituhatta euroa parempi tarjous kuin suoraan liikkeestä kysymällä


Patrik ryhtyi myymään vuosimallin 2014 Toyota Yaristaan jolla oli ajettu 91.000 kilometriä, halutessaan uuden leasing-auton. Hän aloitti kysymällä tarjousta suoraan paikallisesta autoliikkeestä.

– Hinta oli mielestäni surkea. Soitin kaverilleni, joka tietää paljon autoista, ja hän kertoi minulle AutoVex-palvelusta. Se kuulosti vähän liiankin hyvältä, joten pakkohan minun oli kokeilla, kertoo Patrik.

Hintataso heti kohdallaan

Myynti-ilmoituksen tekemistä Patrik piti helppona ja nopeana.

– Istuin autossani parkkipaikalla ja näppäilin puhelimitse kaikki tarvittavat tiedot. Otin vielä kuvat, ja homma lähti siitä sitten rullaamaan.

Pyyntihinnaksi hän laittoi AutoVexin antaman hinta-arvion. Ensimmäistä tarjousta sai hetken odotella mutta kun se tuli, hinta oli jo reilusti yli tuhat euroa korkeampi kuin aiemmin suoraan autoliikkeeltä saatu tarjous. Jokunen tunti myöhemmin tuli toinen tarjous, joka oli vielä korkeampi. 

– Lopulta sain autosta melkein kaksituhatta euroa enemmän kuin mitä paikallinen autoliike oli minulle tarjonnut. 

Auto noudettiin kotipihasta

Patrik hyväksyi tarjouksen, ja autoliike oli häneen yhteydessä jo samana päivänä. Autoliike sijaitsee Lohjalla, ja Patrik asuu pääkaupunkiseudulla. Hän piti erittäin mukavana sitä, miten vaivattomasti kauppa myyjän kannalta sujui. 

– Koska olin itse mökillä, sovimme, että he tulevat seuraavalla viikolla hakemaan auton kotoani. Kun autoliikkeen kaveri tuli ja testasi auton, ei minun tarvinnut tehdä muuta kuin antaa tilinumeroni ja laittaa nimmari paperille.

Myyntikokemus oli Patrikin mielestä huikea.

–Suosittelen ehdottomasti kaikille tätä palvelua!

 

Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Tee myynti-ilmoitus muutamassa minuutissa ja seuraa kun autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autostasi huutokaupassa. Tämän jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluja korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!

 

Tee ilmainen myynti-ilmoitus >>