Sarin kokemus AutoVex-palvelusta

18.7.2021

Sari myi autonsa - Uutta myyntitapaa kannatti kokeilla

 

Sarilla oli myynnissä täydellisellä merkkiliikkeen huoltokirjalla varustettu, vuoden 2018 Volkswagen Golf jolla oli ajettu 36 000 kilometriä. Tarjouksia hän oli kysellyt jo muutamasta paikasta, mutta päätti vielä kokeilla AutoVexiä.

AutoVex oli osunut silmiin netissä sattumalta – ja juuri oikeaan aikaan.

– Tämä oli mielenkiintoinen, uusi juttu, niin ajattelin kokeilla sitäkin.

Kaupathan siitä syntyivät kun viisi autoliikettä kilpaili autosta ja tarjouksia tehtiin yhteensä 40. Sari oli erittäin tyytyväinen sekä palveluun että autostaan saamaansa hintaan. 

 

Ostajan ripeä yhteydenotto ilahdutti

Erityisesti Saria miellyttää se, miten nopeasti kaupat AutoVexissä sujuivat. Itse huutokauppa kestää pari päivää. Sen päätyttyä kilpailun voittanut, espoolainen autoliike otti yhteyttä hyvin ripeästi. Hän hyväksyi tarjouksen myöhään iltapäivällä, ja ostajan yhteydenotto tuli heti seuraavana aamuna liikkeen avauduttua.

– Se oli tosi kiva juttu, että yhteydenotto tuli näin nopeasti. Tykkään nopearytmisestä toiminnasta, jossa kauppoja ei hierota viikkotolkulla.

Se on selvää, että Sari tulee suosittelemaan AutoVexiä kavereillekin.

– Olen itse asiassa jo suositellutkin, kun minulta on kysytty, mitä kautta auton myin. Kaverit eivät ole tällaisesta palvelusta tienneet, ja kyllä he ovat yllättyneitä olleet.

 

Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Tee myynti-ilmoitus muutamassa minuutissa ja seuraa kun autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autostasi huutokaupassa. Tämän jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluja korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!

 

Tee ilmainen myynti-ilmoitus >>