Sarin kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Sarin kokemus AutoVex-palvelusta

Sari myi autonsa toivomallaan hinnalla- Uutta myyntitapaa kannatti kokeilla!

Sarilla oli myynnissä täydellisellä merkkiliikkeen huoltokirjalla varustettu, vuoden 2018 Volkswagen Golf, jolla oli ajettu 36 000 kilometriä. Tarjouksia hän oli kysellyt jo muutamasta paikasta, mutta päätti vielä kokeilla AutoVexiä.

AutoVex oli osunut silmiin netissä sattumalta – ja juuri oikeaan aikaan.

– Tämä oli mielenkiintoinen, uusi juttu, niin päätin kokeilla sitäkin.

Kaupathan siitä sitten syntyivät, kun viisi autoliikettä kilpaili autosta, ja tarjouksia tehtiin yhteensä 40. Sari oli erittäin tyytyväinen sekä palveluun, että autostaan saamaansa hintaan.

Ostajan ripeä yhteydenotto ilahdutti

Erityisesti Saria miellytti se, miten nopeasti kaupat AutoVexissä sujuivat. Itse huutokauppa kesti vain pari päivää. Sen päätyttyä kilpailun voittanut, espoolainen autoliike otti yhteyttä hyvin ripeästi. Hän hyväksyi tarjouksen myöhään iltapäivällä, ja ostajan yhteydenotto tuli heti seuraavana aamuna liikkeen avauduttua.

– Se oli tosi kiva juttu, että yhteydenotto tuli näin nopeasti. Tykkään nopearytmisestä toiminnasta, jossa kauppoja ei hierota viikkotolkulla.

Se on selvää, että Sari tulee suosittelemaan AutoVexiä kavereillekin.

– Olen itse asiassa jo suositellutkin, kun minulta on kysytty, mitä kautta auton myin. Kaverit eivät ole tällaisesta palvelusta aiemmin tienneet, ja hekin vaikuttivat uudesta myyntitavasta erittäin kiinnostuneilta.