Jollen kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Jollen kokemus AutoVex-palvelusta

AutoVexin avulla kokematonkin auton myyjä onnistuu

Uusi auto oli jo tilattu, ja vanha menopeli piti saada myytyä pois. Vaihtoehtoja siihen oli useita, mutta helsinkiläiselle Jollelle oli täysi kysymysmerkki, mikä kaikista vaihtoehdoista olisi hänelle paras.

Aiemmat autonsa hän oli jättänyt vaihdossa autoliikkeeseen. Suoramyynti oli hänelle täysin uutta, mutta se houkutteli korkeamman hintatason takia.

Jolle sanoo, ettei ole mikään ”autojätkä”. Auto on hänelle tapa kulkea paikasta A paikkaan B, mutta sen syvällisemmin hän ei ole niiden maailmaan perehtynyt.

Se toi myyntiin epävarmuutta: Jos menee yhteen liikkeeseen ja saa sieltä tarjouksen, niin mistä voin tietää, onko hinta kohdillaan? Tarjousten pyytäminen monesta eri liikkeistä on kaikenlisäksi todella työlästä.

– Olin aika kujalla siitä, miten auto kannattaa myydä, Jolle tiivistää.

Ylivoimainen tapa kilpailuttaa

AutoVex tarjosi Jollen mielestä ylivoimaisesti parhaan tavan kilpailuttaa auton myyntihinta, ja saada autosta useampia tarjouksia ilman aikaa vievää myyntirumbaa. Isona plussana Jolle nosti esiin myös prosessin nopeuden.

– Siinä ei kauan nokka tuhissut, kun auto oli huudettu ja paras tarjous hyväksytty. Huutokauppa päättyi keskiviikkoiltana, ja jo torstaiaamuna ostaja jo soitteli. Puhelun jälkeen samaisen päivän aikana paperit oli laitettu kuntoon ja auto viety autoliikkeen pihaan, Jolle kertaa myyntiprosessin etenemistä.

Veikkaan, etten olisi näin hyvää diiliä millään muulla tavalla saanut, hän summaa.

Helppoa alusta loppuun

Jolle arvosti sitä, miten helpoksi koko prosessi on tehty asiakkaalle aina lomakkeen täyttämisestä lähtien. AutoVexiltä sai myös paljon apua myynti-ilmoituksen tekemiseen.

– Laitoin paukkuja siihen, että ilmoitus on selkeä ja rehellinen. Halusin myös ottaa laadukkaat kuvat myynti-ilmoitukseen.

Pientä päänvaivaa tuotti kaikkien ominaisuuksien listaaminen myynti-ilmoitukseen.

– Auto oli ollut minulla jo kauan, ja piti kaivella muistia, mitä kaikkia lisävarusteita siinä olikaan. Liikkeeseen viedessä tätä ei olisi tarvinnut miettiä, mutta en olisi myöskään saanut autosta lähellekään sitä hintaa mitä huutokaupasta sain.

Superhelppoa maallikollekin

Jollen kaupat menivät siis kaiken kaikkiaan erittäin nappiin. Uutta autoa hän joutuu vielä odottamaan muutaman kuukauden. Jolle halusi kuitenkin myydä auton nyt, kun automarkkinat käyvät kuumina.

AutoVexiä hän suosittelee lämpimästi muillekin.

– Se on loistava tapa myydä auto sekä sen kätevyyden, että parhaan hinnan takia. Ihan superhelppoa maallikollekin.

Jollen vinkit onnistuneeseen autokauppaan

  • Panosta kuviin. Myyjä näkee auton vain kuvissa, joten laadukkailla, edustavilla kuvilla voi vaikuttaa siihen, miten korkeaksi tarjoukset nousevat. Kuvaa ja kerro myös naarmut ja viat.

  • Pidä huutokaupassa pää kylmänä. Huudot kiihtyvät usein vasta loppumetreillä.

- Itselleni tuli ensimmäisen päivän aikana vain yksi tarjous. Huuto kiihtyi vasta loppusuoralla, ja hinta lähti reippaasti nousemaan. Kaiken kaikkiaan taisin saada jopa 65 tarjousta, Jolle muistelee.