Laurin kokemus AutoVex-palvelusta

6.8.2021

Lauri ei antanut autoaan vaihdossa ja teki paremmat kaupat

 

Uuden auton hinnan kilpailuttaminen on Laurin mielestä helpompaa ja kannattavampaa ilman vaihtoautoa. Siksi hän päätyi hoitamaan uuden oston ja vanhan myymisen erikseen. AutoVex osoittautui hänen mukaansa helpoksi ja nopeaksi tavaksi muuttaa vanha auto rahaksi. AutoVexin sivuille hän tuli netissä vastaan tulleen mainoksen perusteella. Myytävä peli oli vuoden 2018, automaattivaihteinen Mercedes-Benz A bensiinikoneella, jonka mittarissa oli kilometrejä 43 000.

Ilmoituksen teko oli helppoa

Ilmoituksen tekemistä AutoVex-palvelussa Lauri pitää erittäin helppona ja nopeana.

– Rekkarista tulee perustiedot, ja sen jälkeen lisäsin lisävarusteet ja kuvat.

Pyyntihinnalle antoi suuntaa suoraan liikkeestä aiemmin saatu tarjous, minkä lisäksi hän oli hieman tutkinut vastaavien autojen hintoja.

– Ajattelin kuitenkin, että pyyntihinnalla ei ole huutokaupassa suurta merkitystä.

Kuusi kilpahuutajaa ja rahat tilillä samana iltana

Enterin painamisen jälkeen alkoi tapahtua. Vähän ajettu Mersu sai peräti kuusi liikettä kilpalaulantaan. Lauri kävi useamman kerran huutokaupan aikana katsomassa tilannetta nettisivuilla. Joka kerta siellä odotti uusia tarjouksia. Niitä ropisi kahden päivän huutokaupassa kaikkiaan 62.

Kun huutokauppa päättyi ja Lauri hyväksyi parhaan tarjouksen, otti tikkurilainen voittajaliike aikailematta yhteyttä. Nopea tempo jatkui loppuun asti.

– Vein auton liikkeeseen, ja rahat olivat tililläni jo samana iltana. Katson, että sain sen hinnan, mitä
autoliikkeistä on mahdollista saada. Jos haluaa autostaan rahat pois varmasti, nopeasti ja helposti, suosittelen AutoVexiä, hän toteaa tyytyväisenä.

 

Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Tee myynti-ilmoitus muutamassa minuutissa ja seuraa kun autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autostasi huutokaupassa. Tämän jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluja korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!

Tee ilmainen myynti-ilmoitus >>