Laurin kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Laurin kokemus AutoVex-palvelusta

Lauri ei antanut autoaan vaihdossa - teki näin paremmat kaupat

Uuden auton hinnan kilpailuttaminen on Laurin mielestä helpompaa ja kannattavampaa ilman vaihtoautoa. Siksi hän päätyi hoitamaan uuden oston ja vanhan myymisen erikseen. AutoVex osoittautui hänen mukaansa helpoksi ja nopeaksi tavaksi muuttaa vanha auto rahaksi. AutoVexin sivuille hän hakeutui netissä vastaan tulleen mainoksen myötä. Myytävä menopeli oli vuoden 2018 automaattivaihteinen Mercedes-Benz A bensiinikoneella, jonka mittariin kilometrejä oli kertynyt 43 000.

Ilmoituksen teko oli helppoa

Ilmoituksen tekemistä AutoVex-palvelussa Lauri piti erittäin helppona ja nopeana.

– Rekkarista tulee perustiedot, ja sen jälkeen lisäsin lisävarusteet ja kuvat.

Pyyntihinnalle antoi suuntaa aiemmin autoliikkeestä saatu tarjous, minkä lisäksi hän oli hieman tutkinut vastaavien autojen hintoja.

– Ajattelin kuitenkin, että pyyntihinnalla ei ole huutokaupassa suurta merkitystä.

Kuusi kilpahuutajaa ja rahat tilillä jo samana iltana

Enterin painamisen jälkeen alkoi tapahtua. Vähän ajettu Mersu sai peräti kuusi liikettä kilpalaulantaan. Lauri kävi useamman kerran huutokaupan aikana katsomassa tilannetta nettisivuilla. Joka kerta siellä odotti uusia tarjouksia. Niitä ropisi kahden päivän huutokaupassa kaikkiaan 62 kappaletta.

Kun huutokauppa päättyi, Lauri hyväksyi parhaan tarjouksen. Auton itselleen huutanut tikkurilainen voittajaliike otti Lauriin aikailematta yhteyttä. Nopea tempo jatkui kauppojen loppuun asti.

– Vein auton liikkeeseen, ja rahat olivat tililläni jo samana iltana. Uskon, että sain juurikin sen hinnan, mitä autoliikkeistä on mahdollista saada. Jos haluaa autostaan rahat pois varmasti, nopeasti ja helposti, suosittelen ehdottomasti AutoVexiä, hän toteaa tyytyväisenä.