Kallen kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Kallen kokemus AutoVex-palvelusta

Kallen leasingauton myynti onnistui kätevästi AutoVexin kautta

AutoVexissä on mahdollista tehdä onnistuneet autokaupat myös leasingautosta. Kallen tapauksessa leasingauton omatoiminen myynti kannatti, ja hänelle jäi kaupoista käteen 1000 euroa ylimääräistä rahaa takaisinostosopimukseen verrattuna.

Kilpailutuksen avulla Kalle varmisti autosta parhaan hinnan, mutta vaivaa myynnissä ei ollut. Tarjouspyynnön teko vei aikaa pari minuuttia, ja tarjouskilpailun päätyttyä auto vaihtoi omistajaa vain muutamassa tunnissa.

Tavoitteena nopeat kaupat parhaaseen hintaan

Kallella oli leasingsopimus Skoda Octavia plug-in hybridiautoon. Sähköajon edut olivat tehneet vaikutuksen Kalleen, joten leasingsopimuksen päättyessä hän halusi siirtyä täysin sähköiseen ajoneuvoon.

Kallen leasingsopimukseen kuului FiksuDiili-rahoitus, johon liittyi takaisinostosopimus. Kallella oli siis mahdollisuus myydä auto sovitulla hinnalla takaisin liikkeelle tai vaihtoehtoisesti lunastaa leasingauto itselleen sovitulla summalla. Myös auton eteenpäin myyminen oli sallittua. 

Kalle halusi autosta nopeasti eroon, mieluiten paremmalla hinnalla kuin takaisinostosopimus. Niinpä hän päätti kokeilla millaisen summan autosta voisi saada. 

Useimmat autonmyyntikanavat tuntuivat vaivalloisilta ja aikaavieviltä, eivätkä ne houkutelleet Kallea kokeilemaan myymistä. Lopulta kanavaksi valikoitui helppouden vuoksi AutoVex – riskitön palvelu, joka oli tullut tutuksi mainonnan kautta.

Tiukka tarjouskilpailu sai hinnan nousemaan 

AutoVexissä tarjouspyynnön teko onnistui vaivatta ja Kalle jäi odottamaan tarjouksia autostaan. Sähköpostiaan seuraamalla Kalle pysyi jatkuvasti ajan tasalla tarjouskilpailun kulusta. Kallen autosta käytiinkin palvelun kautta tiukka kilpailu 8 autoliikkeen kesken, ja tarjouksia kertyi yhteensä 625 kappaletta. 

“En tiedä olisiko voinut olla mitään helpompaa tapaa myydä auto! Tarjouskisa päättyi klo 11, ja pari tuntia myöhemmin kaupat oli sovittu. Kuudelta iltapäivällä auto oli jo autoliikkeen hallussa. Tämä meni kyllä tosi kivuttomasti!" 

Kalle sai autostaan 1000 euroa enemmän kuin takaisinostosopimuksessa oli mainittu, mikä teki kaupasta vieläkin miellyttävämmän.

“Olin erittäin tyytyväinen kaikkeen!”

Kalle oli erittäin tyytyväinen saamaansa hintaan ja koko myyntiprosessiin. AutoVexin kautta myyminen osoittautui käteväksi tavaksi päästä eroon autosta nopeasti, vieläpä paremmalla hinnalla kuin hän olisi saanut takaisinostosopimuksen kautta.

“Olin erittäin tyytyväinen kaikkeen, ei voi valittaa. Jäin 1000 euroa voitolle!”, kiittelee Kalle.

Jos sinäkin suunnittelet auton myymistä, kokeile Kallen tapaan AutoVexiä ja kilpailuta autosi myynti nopeasti ja helposti!

Oletko myymässä autoasi?

Kilpailuta autoliikkeet