Samulin kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Samulin kokemus AutoVex-palvelusta

Tarve myydä auto tuli nopeasti 

Samuli myi AutoVexin kautta Volvo XC60 joulukuussa 2022.

Samulilla oli pitkään ollut mielessä auton vaihto kun auton takuu oli loppumassa, mutta lopullinen päätös tulikin aika yllättäen.

Samuli oli tilannut uuden Teslan, ja yhtäkkiä Tesla soitti ja ilmoitti että jo vuoden loppuun mennessä olisi mahdollisuus saada uusi auto.

Aikaisemmat auton myyntitavat eivät olleet mieluisia


Samuli on aikaisemmin kokeillut vaikka mitä eri auton myyntitapoja, mutta on kokenut ajan ja vaivan joka sekä autoliikkeiden kiertämiseen, yksityishenkilölle myymiseen sekä myyntitilin käyttämiseen epämieluisana. 

Samuli muistaa AutoVexin aikoinaan tulleen eteen kun on itse netin kautta etsinyt sopivaa tapaa myydä auto. Sen lisäksi Samulin usealla tutulla on hyviä kokemuksia auton myynnistä AutoVexin kautta.

Kaiken kukkuraksi kun Samuli oli isänsä kanssa ostamassa uutta autoa, suositteli autoliike auton myyntiä AutoVexin kautta.

Auto myytiin 48 tunnissa!


Samuli täytti myynti-ilmoituksen 27.12 ja sai jo seuraavana aamuna ensimmäisen tarjouksen autostaan. Seuraavana aamuna oli tullut taas yksi tarjous lisää. 

Kun tarjouskaupasta oli 30min jäljellä, alkoi tarjouskauppa kiihtyä niin, että autosta tuli monta kymmentä tarjousta lisää. 

AutoVexin suunnalta oltiin aktiivisesti yhteydessä. Sähköposteja tuli prosessin aikana siitä, että mitä milloinkin tapahtuu, ja sitten vielä tarjouskaupan päätyttyä soitettiin AutoVexin päästä. Se että oltiin niin aktiivisesti auttamassa vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen.

Kun huutokauppa oli loppunut ja Samuli sai nähtäväksi autosta saadut tarjoukset, oli Samuli positiivisesti yllättynyt. 

Samuli oli asettanut autolle pyyntihinnan, jolla olisi tyytyväisin mielin valmis luopumaan autostaan. Tarjoukset ylittivät kuitenkin jopa pyyntihinnan. 

Samuli hyväksyi korkeimman tarjouksen jossa liike myös lupasi hakea auton pihasta. Viikon sisällä ilmoituksen teosta auto haettiin Samulin kotipihalta.

Ehdottomasti suosittelen ja olen kaikin puolin tyytyväinen.”


Kun Samulilla tulee auton myynti seuraavan kerran ajankohtaiseksi, tekee hän ehdottomasti ilmoituksen AutoVexiin. 

Seuraavana myyntikiikarissa onkin jo isän auto joka myydään jo alkuvuodesta. Samuli on myös suositellut AutoVexiä kovasti kavereilleen.

AutoVexissä parasta on ennen kaikkea helppous, ja se, että on hinta hyvä tai huono, on hinta todennäköisesti kuitenkin lähellä markkinahintaa. Siinä mielessä hinta on aina hyvä. Tietysti jos jaksaa nähdä vaivaa ja tarjota autoa miljoonalle eri autokaupalle erikseen, voi päästä samaan lopputulokseen.

Oletko myymässä autoasi?

Kilpailuta autoliikkeet