Janinan kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Janinan kokemus AutoVex-palvelusta

Kokeilu johti kauppoihin

Kun Janina naputteli Mercedes-Benz GLK:n myynti-ilmoituksen AutoVex-palveluun, oli ajatuksena ennen kaikkea kokeilla, olisiko autolle kiinnostusta markkinoilla. Auton vaihto oli ollut mielessä jo jonkin aikaa, mutta pakottavaa kiirettä myyntiin ei ollut.

AutoVexissä onkin hänen mukaansa hyvää se, että sivuille voi laittaa ilmoituksen selvittääkseen onko juuri omalle autolle kysyntää. Janina oli jo joskus aiemmin kokeillut palvelua, mutta silloin ei vielä edetty kauppoihin asti. Nyt, kun käytettyjen autojen kysyntä on noussut viime aikoina suuresti, Janina sai haluamansa lopputuloksen. Se ei vaatinut kuin nopean myynti-ilmoituksen täyttämisen ja tarjouskilpailun jännittämisen.

Kuusi autoliikettä kilpaili autosta

Janinan kokeilu johti siihen, että kuusi autoliikettä kävi tarjouskilpailua autosta. Pisimmän korren veti Forssalainen autoliike, jonka kanssa kaupat tehtiin lyhyiden neuvotteluiden jälkeen. Neuvotteluissa Janina sai vielä tingattua hinnan kipurajan yli, sekä sovittua liikkeen kanssa tarkemmin kaupan muista ehdoista.

Janina on kauppoihin erittäin tyytyväinen.

– Oli mukava huomata, että useampi autoliike kilpaili autosta, ja parhaan tarjouksen tehnyt autoliike vieläpä nosti aiempaa tarjoustaan seuraavan päivän neuvotteluissa, hän kertoo.

Kaveripiirissä hyvät kokemukset AutoVexistä

Janinan kaveripiirissä moni on myynyt autonsa AutoVexin kautta. Siksi se oli hänelle luonteva valinta. Muualla hän ei autoaan edes yrittänyt myydä.

Kun seuraava auton vaihto tulee eteen, on selvää, että hän aikoo taas turvautua AutoVexin palveluun.

– Ehdottomasti suosittelen AutoVexiä muillekin!