Janinan kokemus AutoVex-palvelusta

7.7.2021

Kokeilu johti kauppoihin

Kun Janina naputteli Mercedes-Benz GLK:n myynti-ilmoituksen AutoVex-palveluun, oli ajatuksena ennen kaikkea kokeilla, olisiko autolle kiinnostusta markkinoilla. Auton vaihto oli ollut mielessä jo jonkin aikaa, mutta pakottavaa kiirettä myyntiin ei ollut. 

AutoVexissä onkin hänen mukaansa hyvää se, että sivuille voi laittaa ilmoituksen selvittääkseen onko juuri omalle autolle kysyntää. Itsekin hän on jo joskus aiemmin kokeillut palvelua, mutta silloin ei vielä edetty kauppoihin asti. Nyt kun käytettyjen autojen kysyntä on noussut viime aikoina suuresti, Janina sai haluamansa lopputuloksen. Se ei vaatinut kuin nopean myynti-ilmoituksen täyttämisen ja tarjouskilpailun jännittämisen. 

 

Kuusi autoliikettä kilpaili autosta

Janinan kokeilu johti siihen, että kuusi autoliikettä kävi tarjouskilpailua autosta ja pisimmän korren veti Forssalainen autoliike, jonka kanssa kaupat käteltiin lyhyiden neuvotteluiden jälkeen. Neuvotteluissa Janina sai vielä tingattua hinnan kipurajan yli, sekä sovittua liikkeen kanssa tarkemmin kaupoista. 

Hän on kauppoihin oikein tyytyväinen.

– Oli mukava huomata, että useampi autoliike kilpaili autosta ja parhaan tarjouksen tehnyt autoliike vielä nosti aiempaa tarjoustaan seuraavana päivänä neuvotteluissa, hän kertoo.

 

Kaveripiirissä hyvät kokemukset AutoVexistä

Janinan kaveripiirissä moni on myynyt autonsa AutoVexin kautta. Siksi se oli hänelle luonteva valinta. Muualla hän ei autoa yrittänyt myydä. 

Kun seuraava auton vaihto tulee eteen, on selvää, että hän hakeutuu taas AutoVexin sivuille, niin hyvä kokemus oli.

– Ehdottomasti suosittelen AutoVexiä muillekin.

 

Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Tee myynti-ilmoitus muutamassa minuutissa ja seuraa kun autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autostasi huutokaupassa. Tämän jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluja korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!

 

Tee ilmainen myynti-ilmoitus >>