Ilmainen auton hinta-arvio luotettavasti ja helposti

Auton myynti
Ilmainen auton hinta-arvio luotettavasti ja helposti

Ilmainen auton hinta-arvio netissä

AutoVexin kautta saat hinta-arvion myytävälle autolle ilmaiseksi tarjouspyynnön tekemisen yhteydessä. Palvelun käyttö on alusta loppuun täysin veloituksetonta auton myyjälle. 

AutoVex tarjoaa ilmaisen hinta-arvion, jotta tarjouskilpailun kautta saatuja tarjouksia olisi helpompi arvioida auton arvoon verrattuna.


Miten auton hinta-arvio tehdään?

AutoVexin hintalaskuri hyödyntää historiatietoja Suomessa myydyistä samankaltaisista autoista sekä ajantasaista markkinadataa. 

Hinta-arvion laskemiseen käytetään alalla vakiintunutta palveluntarjoajaa, jota hyödyntävät mm. monet muut alan toimijat, mukaan lukien autoliikkeet. 

Hinta-arvio on tarkempi, kun kyseessä on yleinen, paljon katukuvassa näkyvä auto. Esimerkiksi monen suomalaisen suosimasta Skoda Octaviasta voi saada hyvinkin täsmällisen hinta-arvion.

Auton todellinen markkinahinta voi olla arvion ylä-tai alapuolella. Hintalaskuri ei aina pysty huomioimaan lisävarusteita tai auton kuntoa yksityiskohtineen. 

Hinta-arvio auttaa pyyntihinnan asettamisessa

Pyyntihinnan asettaminen vaikuttaa tarjouskilpailuun. Auton markkinahintaan nähden liian korkea hinta voi karkottaa potentiaaliset ostajat.

Mitä lähemmäksi hinta-arviota pyyntihinnan asettaa, sitä parempi lopputulos tarjouskaupassa saavutetaan. 

Fiksuinta on asettaa realistinen hinta, jolla on valmis myymään autonsa, ja joka on mahdollisimman lähellä markkinahintaa. 

AutoVexin hinta-arvio ei ole huijaus

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on varoittanut autojen hinta-arvioihin liittyvistä huijauksista. Myös useat mediat, mukaan lukien IS, IL ja HS, uutisoivat kyseisistä huijauksista. 

AutoVex ei veloita mitään piilokuluja missään vaiheessa autonmyyntiprosessia – tarjouspyynnön tekeminen ja siihen sisältyvä hinta-arvio on alusta loppuun ilmainen. 

AutoVexin tarjoama palvelu ja siihen sisältyvä hinta-arvio on täysin luotettava. AutoVex on osana Schibsted-nimistä konsernia, johon kuuluu esimerkiksi monille tuttu Oikotie.fi- ja Tori.fi-sivusto.

Voit lukea AutoVexin tarjoamasta palvelusta ja sen luotettavuudesta lisää täältä

Tarvitsetko apua auton myyntiin?


AutoVexin tiimi tukee auton myyjiä sopivan hinnan asettamisessa sekä muissa auton myyntiin liittyvissä asioissa. 

Tavoitat meidät chatista, sähköpostitse osoitteesta tiimi@autovex.fi tai puhelimitse +358 41 311 2357 (arkisin klo 10-16).

Löydät myös aikaisemmasta blogipostauksesta vinkkejä siihen, miten asettaa autolle oikea hinta.