Jakobin kokemus

14.9.2021

Hinta nousi yli optimistisen toiveen

 

Jakob päätti päivittää vuoden 2018 Volkswagen Golf R:änsä uudempaan autoon. Hän aloitti kysymällä vaihtotarjousta liikkeestä, josta oli ostamassa uuden auton mutta tarjous ei sykähdyttänyt. Autoliikkeiden kilpailuttaminen ei kuitenkaan tuntunut kovin houkuttelevalta: kiertää viisi eri autoliikettä, laittaa kymmenen eri meiliä ja käydä neuvotteluja meilillä parikymmentä kertaa.

– Ei missään nimessä semmoista jaksa. Siinä menee niin paljon aikaa.

Kilpailutukseen löytyi kuitenkin onneksi helpompikin tapa kaverin suosituksesta, AutoVex.

– Kahdessa päivässä autosta tuli kunnon tarjouskilpailu, tarkalleen ottaen 110 tarjousta 7 autoliikkeestä ja homma meni maaliin, Jakob kiteyttää.

 

Hintakilpailu ylitti optimistisenkin toiveen

Moittimista ei Jakobin mukaan ole sen enempää AutoVexin kautta saadussa hinnassa kuin itse palvelussakaan.

– Ilmoitusta tehdessä palvelu teki ehdotuksen pyyntihinnasta. Pistin pyynnin kuitenkin optimistisesti sen yläpuolelle. Ajattelin, että olisi hienoa, jos auto menisi sillä.

No, ei se sillä kuitenkaan mennyt. Paras huutokaupassa heitetty tarjous ylitti nimittäin optimistisenkin hintatoiveen tonnilla.

– Se on tässä hauskin osa. Eroa suoraan autoliikkeestä kysyttäessä saatuun tarjoukseen tuli paljon.

 

Säästi aikaa lähes työpäivän verran

Eniten Jakob arvostaa sitä, miten vähän autonmyyntiin piti investoida aikaa.

– Säästin varmasti vähintään 5–6 tuntia, kun en lähtenyt itse kiertämään liikkeisiin.

Toiseksi isoin plussa tulee sille, miten hyväksi ja helpoksi prosessi on hiottu.

– Alusta, johon ilmoitus tehdään, on täytetty muutamassa minuutissa.

Asiakasta tullaan vastaan siinäkin, että ilmoitusta tehdessään saa neuvot, esimerkiksi millaisista kuvakulmista auto kannattaa ilmoitukseen kuvata.

 

Huudon voittanut autoliike nopeasti asialla

Myös huutokaupan voittanut liike arvosti asiakkaan aikaa ja hoiti homman todella nopeasti ja ammattimaisesti. Liike tavoitteli Jakobia puhelimitse alle tunti tarjouskilpailun päättymisen jälkeen.

Muutaman minuutin puhelussa liikkeen kanssa käytiin sitten läpi käytännön asiat. Tässä tapauksessa sovittiin esimerkiksi siitä, miten talvirenkaat toimitetaan varastosta liikkeeseen ja miten jäljellä olevan autolainan kanssa toimitaan.

Nopeasti löydettiin ajankohta, jolloin Jakob toimittaa auton liikkeeseen.

Siellä tehdään autolle vielä tarkastus ja lyödään nimet papereihin.

– Homma toimi erittäin sujuvasti. Tosi kivuton prosessi, eikä mitään valittamista. Ehdottomasti suosittelen tätä palvelua kaikille.

 

Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Tee myynti-ilmoitus muutamassa minuutissa ja seuraa kun autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autostasi huutokaupassa. Tämän jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluja korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!

Tee ilmainen myynti-ilmoitus >>

 

 

Haluatko lukea lisää? 

Blogistamme löytyy autoilijalle tietoa ja vinkkejä vaikka kuinka. Siirry tästä selaamaan aiheita:

SELAA BLOGIA >>