Kirstin kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Kirstin kokemus AutoVex-palvelusta

Odotettua parempi hinta

Kun Kirsti ryhtyi myymään autoaan, hän sai esikoispojaltaan painokkaan neuvon: ”Älä nyt lähde myymään sitä, ennen kuin olet kokeillut AutoVexiä”.

Neuvo osoittautui rahanarvoiseksi, sillä AutoVexin huutokaupassa hinta nousi korkeammaksi, kuin mitä Kirsti olisi tullut itse autosta edes pyytäneeksi. Jo ensimmäinen tarjous oli hyvä, ja Kirsti olisi hyväksynyt sen tyytyväisenä. AutoVex kuitenkin muistuttaa asiakkailleen, että huutokauppa kannattaa aina seurata loppuun asti. Maltti palkittiin, ja hinta parani huutokaupassa loppumetreille asti.

– En olisi kyllä ikipäivänä voinut kuvitella, että auton myynti menisi näin. Olen kyllä todella tyytyväinen, Kirsti kiittelee.

Voihan sitä testata

Ilman poikansa määrätietoisuutta Kirsti ei olisi tullut laittaneeksi ilmoitusta AutoVexiin. Palvelun nimi oli kyllä jäänyt mieleen radiomainoksesta, mutta sen tarkempaa tietoa hänellä ei Autovexistä ollut.

– Pojan mukaan AutoVex on paras tapa pistää auto myyntiin, mutta itse olin alkuun vähän skeptinen. Ajattelin kuitenkin, ettei testaamalla mitään häviä, Kirsti kuvaa alkutunnelmiaan.

Ensimmäinen positiivinen yllätys oli se, miten helppoa myynti-ilmoituksen tekeminen oli.

– Tein ilmoituksen täysin itse. Kerroin vain rehellisesti kaikki tiedot ja lisäsin ottamani kuvat autosta.

Maanantai sai huutajat vauhtiin

Kirsti teki ilmoituksen lauantaina. Sunnuntaina huutokaupassa oli hiljaista, ja hän päätyikin jo ajattelemaan, että ehkei hänen autonsa kiinnosta liikkeitä. Maanantai yllättikin sitten todenteolla - tarjouksia alkoi tulla runsaasti, ja niiden hintataso oli korkeampi kuin mitä hän oli osannut toivoakaa.

– Se sunnuntain hiljaisuuskin sai selityksen: eiväthän kaikki ole töissä sunnuntaisin, Kirsti sanoo.

Suosittelen AutoVexiä ehdottomasti muillekin

Kirsti pitää hyvänä asiana sitä, että AutoVex ohjeisti odottamaan huutokaupan loppua, vaikka tulisikin kiusaus hyväksyä joku tarjouksista jo aikaisemmin. AutoVexin ammattilaiset ovat useasti huomanneet, että ratkaisevat tarjoukset tehdään yleensä vasta viime metreillä. Siksi huutokauppaa ei koskaan kannata jättää kesken – ja tästä AutoVex muistuttaa aina asiakkailleen.

– Hinta, johon tarjous nousi, oli sellainen, etten olisi sellaista itse myydessä kuuna päivänä edes pyytänyt, Kirsti sanoo.

Kirsti oli määritellyt ilmoitukseen, että huoltaa ja katsastaa auton vielä itse ennen luovutusta. Lopullinen kauppa tehtiin tämän jälkeen.

– Olen älyttömän onnellinen lopputuloksesta. Tulen ehdottomasti suosittelemaan AutoVexiä muillekin.