Kirstin kokemus AutoVex-palvelusta

22.6.2021

Odotettua parempi hinta

 

Kun Kirsti ryhtyi myymään autoaan, hän sai esikoispojaltaan painokkaan neuvon: ”Älä nyt lähde myymään sitä, ennen kuin olet kokeillut AutoVexiä”. 

Neuvo osoittautui rahanarvoiseksi, sillä AutoVexin huutokaupassa hinta nousi korkeammaksi kuin mitä hän olisi tullut itse autosta edes pyytäneeksi. Jo ensimmäinen tarjous oli hyvä ja Kirsti olisi hyväksynyt sen tyytyväisenä. AutoVex kuitenkin muistuttaa asiakkailleen, että huutokauppa kannattaa aina seurata loppuun asti. Maltti palkittiin, ja hinta parani huutokaupassa loppumetreille asti.

– En olisi kyllä ikipäivänä voinut kuvitella, että auton myynti menisi näin. Olen kyllä tosi, tosi tyytyväinen, sanoo Kirsti.

 

Tee ilmainen myynti-ilmoitus >>

 

Voihan sitä testata

 

Ilman poikansa määrätietoisuutta Kirsti ei olisi tullut laittaneeksi ilmoitusta AutoVexiin. Palvelun nimi oli kyllä jäänyt mieleen radiomainoksesta, mutta sen tarkempaa tietoa hänellä ei toimintamallista ollut. 

– Pojan mukaan AutoVex olisi oikea tapa pistää auto myyntiin mutta itse olin vähän skeptinen, että eihän tuo voi toimia. Mutta ajattelin, että voihan sitä nyt sitten ensin testata, Kirsti kuvaa alkutunnelmia.

Ensimmäinen positiivinen yllätys oli se, miten helppoa myynti-ilmoituksen tekeminen oli.

– Tein ilmoituksen täysin itse. Kerroin vain rehellisesti kaikki tiedot ja lisäsin kuvat autosta. 

 

Maanantai sai huutajat vauhtiin

 

Kirsti teki ilmoituksen lauantaina. Sunnuntaina huutokaupassa oli hiljaista, ja hän päätyikin jo ajattelemaan, että eihän hänen autonsa nyt liikkeitä kiinnosta. Maanantai yllättikin sitten totaalisesti. Tarjouksia alkoi tulla, ja niiden hintataso oli korkeampi kuin hän oli osannut ajatellakaan.

– Se sunnuntain hiljaisuuskin sai selityksen: eiväthän kaikki ole töissä sunnuntaisin, Kirsti sanoo.

 

Suosittelen AutoVexiä muillekin – ehdottomasti

 

Kirsti pitää hyvänä asiana sitä, että AutoVex ohjeisti odottamaan huutokaupan loppua, vaikka tulisi kiusaus hyväksyä joku tarjouksista jo ennen sitä. AutoVexissä on nimittäin nähty, että ratkaisevat tarjoukset tehdään usein viime metreillä. Siksi huutokauppaa ei koskaan kannata jättää kesken – ja siksi AutoVex muistuttaa tästä aina asiakkailleen.

– Hinta, johon tarjous nousi, oli sellainen, etten olisi sellaista itse myydessä kuuna päivänä edes pyytänyt, Kirsti sanoo. 

Kirsti oli määritellyt ilmoitukseen, että huoltaa ja katsastaa auton vielä itse ennen luovutusta. Lopullinen kauppa tehtiin tämän jälkeen.

– Olen älyttömän onnellinen lopputuloksesta. Tulen ehdottomasti suosittelemaan AutoVexiä muillekin. 

 

Tee ilmainen myynti-ilmoitus >>

 

Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Tee myynti-ilmoitus muutamassa minuutissa ja seuraa kun autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autostasi huutokaupassa. Tämän jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluja korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!

 

Tee ilmainen myynti-ilmoitus >>