Kokemuksia AutoVexistä: Paulan tarina

Asiakaskokemus
Kokemuksia AutoVexistä: Paulan tarina

Laatuauton myynti sujui kuin pläkki

Kun Paula naputteli harvinaisilla lisävarusteilla höystetyn BMW X3:nsa myyntitiedot nettiin loppiaisen jälkeen, oli mielessä epäilys, onkohan nyt hyvä aika myydä autoa . Uusi auto oli tilattu Saksasta, joten vaihdossa vanhaa ei saanut myytyä

AutoVex-palveluun turvautuminen yllätti Paulan iloisesti. Vain kaksi päivää myöhemmin hänelle kilahti ostotarjous. Tarjoushinta oli korkeampi, kuin mitä Paula oli laittanut tavoitteeksi BMW:lleen. Vain neljä päivää ilmoituksen laittamisen jälkeen autotallissa oli jo paikka vapaana uudelle menopelille.

Paula arvelee, ettei tämänkaltaisia autoja tyypillisesti myydä nettimarkkinoilla. AutoVex-palvelussa se löysi kuitenkin vauhdilla uuden ostajan autoliikkeiden joukosta. Paula kokeekin, että AutoVex on ehdottomasti järkevin tapa auton myymiseen, mikäli vanhaa autoa ei saa vaihdossa kaupaksi.

-Sujui kuin pläkki. AutoVex on todella vaivaton ja nopea tapa myydä auto, Paula summaa. Aion ehdottomasti suositella palvelua muillekin, hän lisää.

Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Tarjouskaupan jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluja korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!

Tee ilmainen myynti-ilmoitus