Mikon kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Mikon kokemus AutoVex-palvelusta

Helppo ja mutkaton palvelu kiireisen arjen tarpeisiin

Kun Mikko sai käyttöönsä uuden työsuhdeauton, oli hänen aika heittää hyvästit omalle omistusautolleen.

Mikko oli törmännyt AutoVexiin useassa eri mediassa, joten palvelu juolahti mieleen auton myynnin tullessa ajankohtaiseksi. Autovex oli Mikon mielestä loistava palvelu kiireisen elämänvaiheen keskellä. Autonmyymisprosessissa tärkeimpinä kriteereinä Mikko nostikin esiin myymisen helppouden ja vaivattomuuden.

– En olisi millään jaksanut lähteä kiertelemään autoliikkeitä, saati myymään autoa itse yksityisesti. AutoVexin kautta myynti oli tosi helppoa ja mutkatonta. Uskon, että tällaiselle palvelulle on varmasti kysyntää nyt ja jatkossa. Idea on niin hyvä, Mikko hehkuttaa.

Hurja huutokisa viimeisillä minuuteilla

Huutokauppa noudatti pitkälti sitä kaavaa, miten AutoVex oli huutokaupan etenemisestä ohjeistanut.

Autoliikkeet keskittävät huutokisan vasta viimeisille minuuteille, joten tarjouksia kannattaa odottaa maltillisesti loppuun saakka - vaikka kesken tarjouskisan tulisikin itseä miellyttäviä tarjouksia.

Juuri tästä syystä huutokauppaa ei Mikon mukaan kannata alkuvaiheessa seuraamalla seurata.

– Melkein heti ilmoituksen julkaisemisen jälkeen tuli yksi huuto. Sen jälkeen ei tapahtunut hetkeen mitään. Ajattelin, että siihenkö tämä tyssäsi, hän kuvaa.

Vielä tunti ennen huutokaupan päättymistä tarjouksia oli vain kaksi. Mutta tuuli kääntyi, kun aikaa oli jäljellä enää kymmenen minuuttia.

Viimeiset minuutit olivatkin toimintaa täynnä.

– Viimeisten minuuttien aikana huutoja tuli peräti 27 kappaletta, ja hinta kohosi juuri siihen, mitä olin asettanut tavoitteeksi. Se oli todella positiivinen yllätys, ja olen saamaani tarjoukseen erittäin tyytyväinen.

Simppeli ja toimiva palvelu

Koska korkein tarjous miellytti Mikkoa, hän ei kokenut tarpeelliseksi neuvotella hinnasta autokaupan kanssa sen enempää. Mikko hyväksyi korkeimman tarjouksen illalla, ja ostaja soitti jo seuraavan aamupäivän aikana.

Kaiken kaikkiaan auton myynti AutoVexin kautta toimi hänen mielestään paremmin kuin hyvin.

Mikko muistuttaa kuitenkin laadukkaan myynti-ilmoituksen teon tärkeydestä onnistuneiden kauppojen saamiseksi.

Myynti-ilmoitukseen on tärkeää panostaa, samoin kuin auton oikeiden tietojen selvittämiseksi. Auton huoltohistorian tulee olla oikein, samoin kun autosta annetut yleistiedot, Mikko painottaa.

Huolellisesta ilmoituksen täyttämisestä huolimatta järjestelmän käyttö oli erittäin yksinkertaista ja nopeaa, Hän lisää.

Entä voisiko Mikko suositella AutoVexiä kaverille?

– Sen verran positiivinen kokemus tämä oli, että olen jo suositellutkin useammalle tyypille, Mikko kertoo.