Oton kokemus AutoVex-palvelusta

Asiakaskokemus
Oton kokemus AutoVex-palvelusta

Vaihtotarjous vaihtui AutoVexiin.

Auton vaihdon lähestyessä hyvin usein päädytään olemaan ensimmäisenä yhteydessä lähellä sijaitseviin autoliikkeisiin.

Tämä ajatuskela tuli ensimmäisenä mieleen myös Otolle, joka oli harkinnut autonsa myyntiä muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

- Perheenlisäyksen johdosta tilavamman auton hankkiminen oli ollut mielessä jo pidempään, mutta vasta nyt asian suhteen tuli aktivoiduttua, Otto kertoo.

Otto kysyi tarjousta tutulta autoliikkeeltä, muttei ollut täysin tyytyväinen saamaansa tarjoukseen. Otto muisti kuulleensa suositukset kaveriltaan Autovexistä, ja päätti antaa palvelulle mahdollisuuden.

AutoVex tarjosi Otolle loistavan mahdollisuuden kilpailuttaa useat autoliikkeet keskenään, ja täten varmistaa paras mahdollinen markkinahinta autolle.

- Siirryin Autovexin nettisivuille, ja jo alle 2 minuutissa olin täyttänyt autostani myynti-ilmoituksen Autovexin huutokauppaan. Meniköhän ilmoituksen jättämisen jälkeen vajaa 10 tuntia, ja kaupat olivat jo sovittuna. Tämän jälkeen ei mennyt montaakaan tuntia, kun paperit oli täytetty, ja autoliikkeen kanssa luovutus sovittu, Otto kertoo.

Auton myynti-ilmoitus hoitui käden käänteessä

Ilmoituksen jättäminen oli Oton mielestä todella helppoa. Häneltä löytyi kokemusta auton myymisestä suoraan kuluttajalle nettiauton kautta, joten auton tietojen täyttäminen nettisivulle oli ennestään tuttua.

- En kokenut minkäänlaista kynnystä lähteä myymään autoa, pikemminkin päinvastoin!

Tarjouskaupassa tärkeä odottaa loppuun saakka

Tarjouskaupan käynnistyttyä Otto alkoi selvittämään missä vaiheessa paras tarjous kannattaa hyväksyä.

Usein kysytyt kysymykset -osiosta hän löysi maininnan, että parhaat tarjoukset tulee usein vasta viime metreillä.

- Käviköhän siinä niin, että aamulla kun heräsin, tarjouksia oli 5 kpl ja hetken päästä, kun huutokauppa päättyi, niitä oli jo 250, Otto muistelee.

Neuvotteluiden kautta kauppoihin

Huutokaupan päätyttyä, Otto aloitti neuvottelut korkeimman tarjouksen tehneen autoliikkeen kanssa.

- Jos näin pienellä vaivalla saa näin hyvän rahan autosta, niin en voi olla oikein muuta kuin tyytyväinen.

Autoliike oli nopeasti Ottoon yhteydessä luovutuksen ja kauppojen sopimiseksi.

- Autoliike tulee vielä kaiken lisäksi noutamaan auton kotipihastani. Tässä tilanteessa ei tarvita muuta tietoa, kuin oma tilinumero, johon kauppahinta maksetaan. Autoliike neuvoi kaikissa tarvittavissa asioissa, joten tiesin kokoajan, miten kaupanteossa edetään.

Paras tapa myydä auto

Otto kokee autoliikkeiden kilpailutuksen AutoVexin kautta olevan ehdottomasti paras tapa myydä auto.

- Kun autoliikkeet tekevät autosta tarjouksia huutokaupassa, ja pääset huutokaupan päätyttyä tarvittaessa vielä neuvottelemaan hinnasta, on tämä täysin ’no brainer’. Voin kyllä suositella AutoVexiä ihan kaikille, Otto tiivistää loppufiiliksiään.