Ruotsin Nettiauto – täältä löydät käytetyt autot

Löydä käytetyt autot Ruotsista – Blocket ja Bytbil tarjoavat laajan valikoiman sekä yksityisten että autoliikkeiden myymiä autoja. Tutustu vinkkeihimme!

Mistä löydän Ruotsin käytetyt autot? 

Ruotsissa suosittuja nettisivuja käytetyn auton ostamiselle ovat esimerkiksi Blocket ja Bytbil. Näillä sivustoilla sekä autoliikkeet että yksityishenkilöt myyvät autoja kuluttajille.

Molemmilla sivustoilla voi kätevästi rajata hakua omien kriteerien mukaan.

Hakua voi rajata esimerkiksi auton hintahaarukan, kilometrien, vuosimallin, käyttövoiman, vaihteiston sekä monen muun kriteerin mukaan. 

Blocket ja Bytbil ovat suurimpia Ruotsissa käytettyjä sivustoja käytetyn auton myyntiin ja ostoon – molemmissa autoja on myynnissä jopa yli 100 tuhatta.

Kätevin tapa myydä Suomessa oleva autosi uuden tieltä on AutoVex-palvelun kautta. Voit tehdä myynti-ilmoituksen hetkessä tästä.

Kannattaako käytetyn auton ostaminen Ruotsista? 

Nyt autoja tuodaan Ruotsista Suomeen kovaa tahtia, samaan aikaan kun käytettyjen autojen markkina kasvaa. 

Ruotsista ostettu auto voi olla monelle  fiksuin vaihtoehto uuden auton hankkimiseksi. Lue aikaisempia  blogipostauksiamme “Ruotsin kruunu heikentynyt – kannattaako auton tuonti Ruotsista?” ja “Käytetyn auton tuonti Ruotsista” aiheeseen liittyen. 

Katso myös, mistä Saksasta voi ostaa käytetyn auton, mistä Virosta voi ostaa käytetyn auton, sekä vinkkimme siihen, miten valita käytetty auto. 


Myy vanha autosi ennen uuden auton hakemista Ruotsista

Ennen uuden auton hankkimista Ruotsista, on fiksua myydä vanha auto pois. 


Helppo ja nopea tapa myydä vanha auto on AutoVex

AutoVexin kautta voit helposti yhdellä myynti-ilmoituksella kilpailuttaa satoja autoliikkeitä ympäri Suomen ja näin saada parhaan hinnan autostasi – vaivatta ja täysin ilmaiseksi!