Auton myynti kun loppuvelkaa on jäljellä

26.5.2020

Voinko myydä autoni vaikka rahoitusvelkaa on jäljellä?

Kyllä voit, no problem! 

Autoliike maksaa rahoitusyhtiölle koko velkasumman ja jäljelle jäävän summan sinulle. 

Myy autosi tästä >>

Voinko myydä autoni vaikka rahoitusvelka ylittää auton arvon?

Sama vastaus, no problem! 

Nykypäivänä on normaalia että autoa myydessä loppuvelka ylittää autosta maksettavan summan. Tämä johtuu siitä että autot ostetaan entistä useammin ilman käsirahaa ja mahdollisimman pienellä kuukausierällä, jolloin auton arvo laskee nopeammin kuin velan määrä. 

Auton myyntiin ja autoliikkeiden kilpailutukseen loppuvelka ei kuitenkaan vaikuta. Autoliike ostaa auton sinulta ja maksaa rahoitusyhtiölle koko velkasumman, jonka jälkeen maksat jäljelle jäävän velkasumman autoliikkeelle auton luovutuksen yhteydessä.

Myy autosi tästä >>

Haluatko maksaa loppuvelan erissä?

Autoliikkeet eivät usein tarjoa kovin kattavia rahoitusvaihtoehtoja loppuvelan maksuun, useimmiten velka tulee maksaa yhdellä kerralla auton luovutuksen yhteydessä. Yksi tapa maksaa loppuvelka erissä on ottamalla laina ja maksamalla sitä takaisin kuukausittain. Edullisimman lainan voit saada kilpailuttamalla lainantarjoajat OMAlaina.fi kautta.

 

Hae rahoitusta loppuvelan maksuun >>

 

 

Hae rahoitusta loppuvelan maksuun >>

 

Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Tee myynti-ilmoitus muutamassa minuutissa ja seuraa kun autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autostasi huutokaupassa. Tämän jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluja korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!

Lue lisää ja tee myynti-ilmoitus >>


 

Haluatko lukea lisää? 

Blogistamme löytyy autoilijalle tietoa ja vinkkejä vaikka kuinka. Siirry tästä selaamaan aiheita:

SELAA BLOGIA >>