Käytetty auto Euroopasta – löydä markkinapaikat

Auton osto
Käytetty auto Euroopasta – löydä markkinapaikat

Miltä nettisivuilta löydän käytetyt autot Euroopasta?

Yleisimpiä maita, joista suomalaiset hakevat käytettyjä autoja, ovat Ruotsi, Saksa ja Viro. Kun haaveissa on auto Euroopasta, etsintä kannattaakin aloittaa näistä vaihtoehdoista.

Ruotsissa suurimmat ja suosituimmat nettisivut käytetyn auton ostamiseen ovat Blocket ja Bytbil. Molemmilla sivustoilla autoja on myynnissä yli 100 tuhatta.

Suosituin saksalainen alusta käytetyn auton ostamiselle on mobile.de. Tästä palvelusta löydät jopa yli miljoonan auton valikoiman.

Viron suurin autojen myyntiin ja ostoon tarkoitettu verkkopalvelu on auto24.ee. Sivusto kokoaa yhteen laajan valikoiman yksityishenkilöiden sekä autoliikkeiden käytettyjä autoja.

Hankkiessasi auton Euroopasta, helpoin ja turvallisin tapa myydä Suomessa oleva autosi uuden tieltä on AutoVex-palvelun kautta. Tee myynti-ilmoitus vain minuuteissa tästä.

Kannattaako käytetyn auton ostaminen Euroopasta?

Joskus voi olla tarpeen laajentaa käytetyn auton etsintää myös kotimaan ulkopuolelle. Autoja tuodaan Suomeen Euroopasta kovaa tahtia.

Yleisimmät syyt auton hankintaan Euroopasta ovat autovalikoiman laajuus ja auton matalampi hinta. Muistathan, että kun harkinnassa on auto Euroopasta, on hinnassa huomioitava myös autovero, mahdolliset noutokulut sekä vakuutusmaksut.

Kurkkaa aiemmat vinkkimme siihen, mistä Ruotsista, Saksasta tai Virosta voi ostaa käytetyn auton.

Lue myös muut aiheeseen liittyvät blogipostauksemme: miten valita käytetty auto ja mihin kiinnittää huomiota auto-ostoksilla.

Myy vanha autosi pois parhaalla hinnalla

Kun päätös uuden auton ostosta on tehty, on aika myydä edellinen auto.

AutoVexin kautta voit helposti yhdellä myynti-ilmoituksella kilpailuttaa satoja autoliikkeitä ympäri Suomen ja näin saada parhaan hinnan autostasi – vaivatta ja täysin ilmaiseksi!