Schibsted on ostanut enemmistöosuuden AutoVexistä

Mediassa
Schibsted on ostanut enemmistöosuuden AutoVexistä

AutoVex jatkaa joulukuun kauppojen jälkeen Suomen johtavana kuluttajien ja autoliikkeiden välisenä käytettyjen autojen huutokauppana.

Palvelu ei muutu ja tarjoaa myös jatkossa kuluttajille vaivattoman tavan saada tarjouksia käytetystä autostaan autoliikkeiden huutokaupan välityksellä. 

”AutoVex haluaa luoda mahdollisimman tehokkaan tavan ostaa ja myydä käytettyjä autoja verkossa sekä tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen niin kuluttajille kuin autoliikkeillekin. Schibstedillä ja AutoVexillä on yhteinen visio seuraavan sukupolven kauppapaikoista, ja yhdistämällä voimamme pystymme kiihdyttämään kasvuamme ja kasvattamaan kilpailukykyämme Suomessa entisestään. Koko AutoVexin tiimi on innoissaan Schibstediin liittymisestä, yhdessä työskentelystä ja oppimisesta sekä digitaalisen autokaupan tulevaisuuden rakentamisesta,” sanoo AutoVexin perustaja Sebastian Frick.

Kun asettaa autonsa myytäväksi AutoVexin kautta, voi muutamalla helpolla askeleella saada parhaan mahdollisen tarjouksen autostaan jopa yli 800 suomalaisen autoliikkeen joukosta. 

Autoliikkeille AutoVex tarjoaa vaivattoman ja tehokkaan tavan hankkia korkealaatuisia käytettyjä autoja. 

”Schibstedin missio on mahdollistaa ihmisille vastuullisten valintojen tekeminen päivittäisessä elämässään. AutoVex johtaa käytettyjen autojen C2B-huutokauppojen markkinoita Suomessa, ja näemme sen liiketoiminnassa suurta kasvupotentiaalia. Tällä hetkellä Suomessa myydään noin 270 000 käytettyä autoa kuluttajalta autoliikkeelle joka vuosi,” sanoo Schibsted Nordic Marketplacesin johtaja Christian Printzell Halvorsen.

AutoVex on kasvanut poikkeuksellista tahtia perustamisensa jälkeen, ja sen palvelun kautta on myyty jo lähes 20 000 autoa, yhteensä noin 350 miljoonan euron arvosta.

Yrityksen tulot kasvoivat noin 330 prosentilla välillä Q3/2021–Q3/2022.

Schibsted omistaa ennestään useita Pohjoismaiden johtavia brändejä osana Motor-liiketoiminta-aluettaan, muun muassa FINN, Nettbil, Carweb ja Honk Norjassa, Bilbasen ja DBA Tanskassa sekä Bytbil Ruotsissa.

Lisäämällä AutoVexin portfolioonsa yhtiö vahvistaa aiempaa asiantuntijuuttaan ja laajentaa tarjontaansa uudella konseptilla myös Suomessa.

Lue lisää Schibstedistä