Tutustu asiakaspalvelutiimiimme

Asiakaskokemus
Tutustu asiakaspalvelutiimiimme

Asiakaspalvelutiimimme auton myyjän tukena

Saamme autoaan myyviltä asiakkailtamme usein kehuja AutoVexin poikkeuksellisen hyvästä asiakaspalvelusta. Tämä näkyy myös Google-arvosteluissamme, joiden keskiarvo on 4,8/5 – eikä syyttä!

Asiakaspalvelutiimimme on auton myyjän tukena prosessin alusta loppuun. Tavoitteena on tehdä auton myynnistä mahdollisimman vaivatonta.

AutoVexin asiakaspalvelutiimi avustaa esimerkiksi myynti-ilmoituksen luomisessa, auton hinnoittelussa sekä neuvotteluissa ostavan autoliikkeen kanssa. 

Kinkkisissä tilanteissa tiimi on aina valppaana ja valmis auttamaan. Myös palautteita kuunnellaan tarkalla korvalla ja ne viedään eteenpäin. 

Tämän kaiken toteuttamiseksi olemme onnistuneet kokoamaan upean porukan: ylpeänä esittelemme AutoVexin asiakaspalvelutiimin jäsenet!

Asiakaspalvelun asiantuntija Kasper löytää asiakkailleen parhaat ratkaisut

Kasper on työskennellyt AutoVexillä pisimpään koko tiimistä. Hänellä on vahva tausta sekä kasvavista yrityksistä että autoalalta. 

Aiemmasta kokemuksesta huolimatta Kasper kokee, että oppii työssä edelleen jatkuvasti uutta. Hän pitää erityisesti siitä, kun näkee koko tiimin kehittyvän yhdessä. 

”Tavoitteena on löytää asiakkaille parhaita ratkaisuja huolellisen konsultoinnin kautta. Pyrin aina ymmärtämään ihmisiä: halu kommunikoida vie pitkälle.”

Suosikkiasia tiimissä: Jokaisella on halu tehdä juuri tätä työtä ja viedä alaa eteenpäin jakamalla omaa tietoa ja osaamista.

Hauska fakta minusta: Myin ensimmäisen autoni, kun olin vasta 17-vuotias. Isälläni on pitkä kokemus autoalalta, mikä herätti myös minussa kiinnostuksen autoihin.

Harrastukseni: Tykkään käydä kuntosalilla. Myös musiikki on minulle arjessa tärkeää.

Eniten käyttämäni emojit: 👍 🤝 😂

Lempijuomani: Espresso!

Neuvottelutaituri Kalle varmistaa onnistuneet kaupat

Kallella on tiimissä tärkeä neuvottelurooli. Hän neuvottelee sekä myyjän että ostajan kanssa ja pyrkii viemään keskeneräiset kaupat päätökseen.

Kallella on vuosien kokemus asiakaspalvelusta ja neuvottelemisesta. Hänen lempiasiansa työssä on se, että saavutuksia arvostetaan aidosti asiakkaiden ja tiimikavereiden keskuudessa.

Suosikkiasia tiimissä: Jokainen tulee eri taustoista, minkä ansiosta meillä on erilaisia näkökulmia ja osaamisalueita tiimin sisällä. 

Hauska fakta minusta: Olen tehnyt uraa myös kiinteistönvälittäjänä: olin aikoinani yksi nuorimmista kiinteistönvälittäjistä Suomessa! 

Harrastukseni: Pidän urheilusta, erityisesti kuntosalilla käymisestä, golfista ja padelista.

Eniten käyttämäni emojit: 😂 ☀️ 👀

Lempijuomani: Pepsi Max

Tiimin uusin jäsen Eemeli työskentelee positiivisella asenteella


Eemeli on tiimin tuorein jäsen. Hänen päätehtäviinsä kuuluu kommunikointi auton myyjien kanssa chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse.

Eemelillä on runsaasti kokemusta asiakaspalvelusta, ja hän osaa käsitellä haastavimmatkin tilanteet. Hän uskoo, että positiivinen asenne vie pitkälle.

Parasta Eemelin päivissä ovat onnistuneet kohtaamiset, tyytyväiset asiakkaat ja hyvä palaute sekä asiakkailta että tiimiltä.

”Työ AutoVexillä mahdollistaa minulle kahden intohimon yhdistämisen: asiakaspalvelun ja autot. Nautin aidosti siitä, että voin auttaa ihmisiä auton myyntiprosessissa ja tehdä heidän kokemuksestaan sujuvan!”

Suosikkiasia tiimissä: Arvostan rentoa, mutta samalla ammattimaista ilmapiiriä, joka meillä on tiimissämme.

Hauska fakta minusta: Vaikka viestintä ja neuvominen ovat tärkeimmät vastuualueeni, olen myös myyntihenkinen ja nautin haasteista. Edellisessä työpaikassani olin nuorin henkilö, joka voitti myyntikilpailun, ja siitä olen ylpeä.

Harrastukseni: Pelaan tennistä, golfia ja dartsia, skeittaan ja lenkkeilen.

Eniten käyttämäni emojit: 🤌 😂 🤝

Lempijuomani: Mikä tahansa kahvi!

Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle.

Tarjouskilpailun jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai tehdä vastatarjouksen korkeimmalle tarjoajalle.

Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!

Jätä ilmainen tarjouspyyntö