Miten AutoVex toimii?

AutoVex.fi on markkinapaikka jossa voit myydä autosi nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Palvelumme taika perustuu kehittämämme ohjelmiston ja innokkaan tiimimme yhteistyöhön joka auttaa sinua onnistumaan autokaupoilla!  

   

1. Täytä autosi tiedot

Autosi perustiedot täyttyvät automaattisesti Trafin kautta joten lisäät ainoastaan kuvat ja lisä- sekä huoltotiedot. Tässä ei mene kuin muutama minuutti.

 

   

2. Seuraa tarjouskilpailua

Autoliikkeet tekevät autostasi tarjouksia huutokaupassa 12 työtunnin ajan (ark. 9-17) ensimmäisen tarjouksen saatuasi. Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse ja voit myös seurata tarjouksia profiilissasi. Odota aina huutokaupan loppumiseen asti, paras tarjouksesi tulee vasta lopussa.

 

   

3. Valitse paras tarjous

Ilmoituksesi sulkeuduttua voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluita korkeimman tarjoajan kanssa. Voit myös hylätä kaikki tarjoukset. Auton myynti on ilmaista.

 

 

Jätä tarjouspyyntö tästä >>

Tarjouksien vastaanottaminen ja auton myynti on täysin ilmaista!

Onko sinulla kysyttävää?


Me autamme mielellämme!


Lähetä meille viesti >>  

Tässä muutama vinkki auton myyntiin:

 

1. Ota autostasi kuvia.

Auton myynti helpottuu huomattavasti kun kuvaat autosi ulkoa ja sisältä, myös naarmut ja lommot mikäli niitä on. Kuvat ovat nimittäin ilmoituksen tärkeimpiä myyntivaltteja! 📸 Kuvat huoltokirjasta kiinnostavat myös autoliikkeitä ja helpottavat tarjouksen tekemistä. 

2. Kerro autosi kunnosta.

Kerro autosi yleiskunnosta, vioista, tuulilasin kunnosta ja tehdyistä huolloista. Autoliikkeet eivät voi tehdä hyviä tarjouksia puutteellisilla tiedoilla. Auton myynnin kannalta on siis todella tärkeää antaa mahdollisimman tarkka kuvaus auton kunnosta.

3. Kerro autosi varusteista.

Auton varustelutaso vaikuttaa auton vetovoimaan, kerro siis kaikista autosi herkuista. Varusteet eivät välttämättä nosta auton arvoa, mutta helpottavat sen myyntiä. Lisää listaan kaikki mikä mieleen tulee niin kuin esimerkiksi aluvanteet, vetokoukku, nahkapenkit, webasto jne.

Mitä tarkemman kuvauksen annat autostasi, sitä parempia tarjouksia saat.

Jätä tarjouspyyntö tästä >>