Myy autosi jopa kahdessa päivässä

  • Kilpailuta autoliikkeet
  • Myy autosi eniten tarjoavalle
  • Auton myynti on ilmaista
Aloita tästä

Google Reviews · 4.8

4180+ arvostelua

Katso videosta, kuinka kätevää myynti-ilmoituksen lisääminen on!

Tavoita nämä ja sadat muut autoliikkeet!

Veho
Kamux
Autokeskus
Hedin
Vaihto+
Juhan Auto
Levoranta
Saka
Auto-Huiput Oy
Rinta-Jouppi
Autosalpa
Auto-Suni
AutoPalin
Delta
Kiesi.fi
Bilia
Käyttöauto
AutoExpert Ekroos Oy
J.Rinta-Jouppi Oy
Pörhö
K Auto
ValtaAuto
Lohjan Autokeskus
KymppiPlus
Toyota Kaivoksela
Savilahden Auto
Sport Car Center (SCC)
Vaihtokaara
Vaihtoautomaa
Bilar 99e

Tee myynti-ilmoitus ja tavoita satoja autoliikkeitä kerralla

Kerro autostasi

1. Ilmoitus

Kerro autostasi

Autosi perustiedot täytetään automaattisesti. Lisäät ainoastaan kuvat ja lisätiedot. Tässä ei mene kuin muutama minuutti. Saat myös hinta-arvion!

Jätä ilmoitus
Seuraa tarjouskilpailua

2. Huutokauppa

Seuraa tarjouskilpailua

Ensimmäisen tarjouksen saatuasi huutokauppa lähtee käyntiin! Autoliikkeet tekevät tarjouksia autostasi noin kahden päivän ajan.

Jätä ilmoitus
Valitse paras tarjous

3. Kaupanteko

Valitse paras tarjous

Ilmoituksesi sulkeuduttua voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluita korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti on ilmaista.

Jätä ilmoitus

Aloita täyttämällä rekisterinumerosi ja ajokilometrit

+150 000

käyttäjää

€500 milj.

arvosta myyty autoja

4,8 / 5

käyttäjien arvosana

Usein kysyttyä

Miksi myydä AutoVexin kautta?

Vaivattomuus ja nopeus: AutoVexin kautta tavoitat autoliikkeet ympäri Suomen tekemällä vain yhden myynti-ilmoituksen. Kahden päivän huutokaupan päätyttyä voit helposti valita mielestäsi parhaan tarjouksen profiilissasi.

Hinta: Kilpailutamme autoliikkeet puolestasi, jolloin sinulla on mahdollisuus saada autostasi markkinoiden paras hinta. Autoliikkeet kilpailevat toisiaan vastaan avoimessa huutokaupassa.

Luotettavuus: Luotettava yritys ostaa autosi, ja kaupat sujuvat huolettomasti ja nopeasti. Autoliike hoitaa byrokratian puolestasi ja saat rahat tilillesi nopeasti.

Palvelu on sinulle täysin ilmainen! Et sitoudu myymään autoasi jos et ole tyytyväinen tarjouksiin.

Onko AutoVex ilmainen palvelu?

Kyllä, palvelu on kuluttajille täysin ilmainen. AutoVexin liiketoimintamalli perustuu autoliikkeiden maksamaan välityspalkkioon toteutuneista kaupoista, joka on keskimäärin 260€ ja halvimmillaan 160€.

Kuinka nopeasti saan autoni myytyä?

Nopeimmillaan AutoVexissä myydään auto alle kahdessa päivässä. Ilmoitus on voimassa 10 työntuntia (ark. klo 9-17 välistä aikaa) ensimmäisestä tarjouksesta lähtien tai ilmoituksen sulkeutumiseen saakka.

Voinko myydä autoa samanaikaisesti muualla?

Emme suosittele tätä. Parhaan tuloksen saat, kun et myy autoasi samanaikaisesti muualla. Mitä useampi autoliike tekee tarjouksen avoimessa huutokaupassa, sitä korkeammalle hinta nousee. Palveluamme käyttävät sadat autoliikkeet ympäri Suomen, mukaan lukien kaikki alan tunnetuimmat toimijat.

Olen vaihtamassa autoa, voinko käyttää AutoVexiä?

Ehdottomasti! Usein teet paremmat kaupat myymällä ensin vanhan autosi pois, ja sen jälkeen ostamalla auton ns. käteiskaupalla. Autoliikkeet antavat useimmiten reilun käteisalennuksen, kun ostat auton ilman vaihtoautoa. Lue aiheesta enemmän blogistamme: Keskity välirahaan - se kannattaa.

Haittaako auton loppuvelka auton myyntiä?

Ei haittaa! Autoliike maksaa loppuvelan kokonaisuudessaan rahoitusyhtiölle. Mikäli velka ylittää auton arvon, veloittaa liike ylijäävän summan auton myyjältä. Lue enemmän aiheesta täällä.

Miten tiedän autoni arvon?

Kun jätät tarjouspyynnön, saat arvion autosi käyvästä hinnasta - ilmaiseksi! Hintalaskuri hyödyntää historiatietoja Suomessa myydyistä, samankaltaisista autoista sekä ajantasaista markkinadataa arvon määrittämiseksi. Lue miten AutoVexin hintalaskuri toimii.

Ota kuitenkin huomioon, että kyseessä on arvio, joka ei välttämättä ota huomioon kaikkia mahdollisia lisävarusteita tai auton kuntoa. Oikea markkinahinta saattaa siis olla yli tai alle arvion. Mikäli et saa hinta-arviota, vastaavasta autosta ei välttämättä ole tarpeeksi otantaa hinnan määrittämiseksi. Lue miten autoliike hinnoittelee autosi tästä.

Miten huutokauppa toimii?

AutoVexin huutokaupassa autoliikkeet kilpailevat autostasi, ja siksi saat sitä kautta hyvin todennäköisesti paremman hinnan kuin pyytämällä tarjoukset yksitellen eri autoliikkeiltä. Myymällä yksityishenkilölle hinta saattaa olla korkeampi, mutta myyntiaika on useimmiten pitkä ja prosessi paljon työläämpi. Autoliikkeelle myyminen on vaivatonta ja varmaa, kun ostajana on ammattilainen. Lue lisää aiheesta täältä.

Autossani on vikoja, voinko silti myydä sen?

Kyllä voit. Tärkeintä on, että kerrot niistä rehellisesti myynti-ilmoituksessa. Muista myös aina lisätä kuvat mahdollisista kolhuista.

Oletko myymässä autoasi?

Kilpailuta autoliikkeet