Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan

  • • Kilpailuta autoliikkeet
  • • Myy autosi eniten tarjoavalle
  • • Auton myynti on ilmaista

Yhteistyössä Tori Autot kanssa

Näin kilpailutat autosi myynnin

Helposti, nopeasti ja ilmaiseksi.
Kerro autostasi
1.
Kerro autostasi
Autosi perustiedot täytetään automaattisesti. Lisäät vain kuvat sekä lisätiedot ja saat hinta-arvion autostasi.
Seuraa tarjouskilpailua
2.
Seuraa tarjouskilpailua
Pidämme sinut ajan tasalla koko autoliikkeiden tarjouskilpailun ajan.
Valitse paras tarjous
3.
Valitse paras tarjous
Hyväksy haluamasi tarjous tai tee vastatarjous korkeimmalle tarjoajalle.
Aloita kilpailutus

Tavoita nämä ja sadat muut autoliikkeet

Saka Kamux J.Rinta-Jouppi Oy Autokeskus LänsiAuto Auto-Suni Rinta-Jouppi Hedin Bilia

Auton myynti helposti ja parhaaseen hintaan

Kilpailuta autoliikkeet ja myy autosi eniten tarjoavalle

Kymmeniätuhansia onnistuneita kauppoja

40 000+

Myytyä autoa

4,7 / 5

Asiakkaiden arvosana

Usein kysyttyä

Miksi auton myynti AutoVexin kautta kannattaa?

Vaivattomuus ja nopeus: AutoVexin kautta tavoitat autoliikkeet ympäri Suomen tekemällä vain yhden tarjouspyynnön. Tarjouskilpailun päätyttyä voit helposti valita mielestäsi parhaan tarjouksen profiilissasi.

Hinta: Kilpailutamme autoliikkeet puolestasi, jolloin sinulla on mahdollisuus saada autostasi markkinoiden paras hinta. Autoliikkeet käyvät tarjouskilpailua toisiaan vastaan.

Luotettavuus: Luotettava yritys ostaa autosi, ja kaupat sujuvat huolettomasti ja nopeasti. Autoliike hoitaa byrokratian puolestasi ja saat rahat tilillesi nopeasti.

Palvelu on sinulle täysin ilmainen! Et sitoudu myymään autoasi jos et ole tyytyväinen tarjouksiin.

Onko AutoVex ilmainen palvelu?

Kyllä, palvelu on kuluttajille täysin ilmainen. AutoVexin liiketoimintamalli perustuu autoliikkeiden maksamaan välityspalkkioon toteutuneista kaupoista, joka on keskimäärin 260€ ja halvimmillaan 160€.

Kuinka kauan auton myynnin kilpailutus kestää?

AutoVexissä voit myydä autosi jopa kahdessa päivässä. Tarjouskilpailu on käynnissä 1,5 työpäivää ensimmäisen tarjouksen saatuasi. Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse koko tarjouskilpailun ajan.


Voinko myydä autoa samanaikaisesti muualla?

Emme suosittele myymään autoa samanaikaisesti muualla. Mitä useampi autoliike osallistuu tarjouskilpailuun, sitä korkeammalle hinta nousee. Jokainen palvelun ulkopuolelta tehty tarjous on pois kilpailusta ja sitä kautta parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta! Palveluamme käyttävät sadat autoliikkeet ympäri Suomen, mukaan lukien kaikki alan tunnetuimmat toimijat.

Olen vaihtamassa autoa, voinko käyttää AutoVexiä?

Ehdottomasti! Usein teet paremmat kaupat myymällä ensin vanhan autosi pois, ja sen jälkeen ostamalla auton ns. käteiskaupalla. Autoliikkeet antavat useimmiten reilun käteisalennuksen, kun ostat auton ilman vaihtoautoa. Lue aiheesta enemmän blogistamme: Keskity välirahaan - se kannattaa.

Haittaako auton loppuvelka auton myyntiä?

Ei haittaa! Autoliike maksaa loppuvelan kokonaisuudessaan rahoitusyhtiölle. Mikäli velka ylittää auton arvon, veloittaa liike ylijäävän summan auton myyjältä. Lue lisää rahoitetun auton myynnistä.

Miten tiedän autoni arvon?

Kun jätät tarjouspyynnön, saat arvion autosi käyvästä hinnasta - ilmaiseksi! Hintalaskuri hyödyntää historiatietoja Suomessa myydyistä, samankaltaisista autoista sekä ajantasaista markkinadataa arvion määrittämiseksi. Lue lisää hinta-arviosta.

Huomaathan, että kyseessä on arvio, joka ei välttämättä ota huomioon kaikkia mahdollisia lisävarusteita tai auton kuntoa. Oikea markkinahinta saattaa siis olla yli tai alle arvion. Mikäli et saa hinta-arviota, vastaavasta autosta ei välttämättä ole tarpeeksi otantaa hinnan määrittämiseksi. Lue miten autoliike hinnoittelee autosi tästä.

Miten kilpailutus toimii?

Autoliikkeiden kilpailutus on kauttamme helppoa ja nopeaa. Kun olet julkaissut tarjouspyynnön, sadat autoliikkeet näkevät autosi tiedot. Autoliikkeet kilpailevat toisiaan vastaan, jolloin hinta nousee. Seuraamalla sähköpostiasi pysyt kilpailutuksesta ajan tasalla. Kun tarjouskilpailu päättyy, näet kaikki saamasi tarjoukset ja pääset hyväksymään parhaan tarjouksen.

Autossani on vikoja, voinko silti myydä sen?

Kyllä voit. Tärkeintä on, että kerrot niistä rehellisesti tarjouspyynnössä. Muista myös aina lisätä kuvat mahdollisista kolhuista.

Oletko myymässä autoasi?

Kilpailuta autoliikkeet
Haluaisitko myydä autosi nopeasti ja vaivattomasti?

Myy autosi jopa kahdessa päivässä

Aloita kilpailutus