Myy autosi helposti ja parhaaseen hintaan

Kilpailuta autoliikkeet ja myy autosi eniten tarjoavalle. Ilmaiseksi.
Google Reviews
4.8
4800+ arvostelua
Älyttömän helppo ja nopea auton myynti. Vaivattomampaa palvelua saa etsiä!
Satu

Näin kilpailutat autosi myynnin

Helposti, nopeasti ja ilmaiseksi.
1.
Kerro autostasi
Autosi perustiedot täytetään automaattisesti. Lisäät vain kuvat sekä lisätiedot ja saat hinta-arvion autostasi.
2.
Seuraa tarjouskilpailua
Pidämme sinut ajan tasalla koko autoliikkeiden tarjouskilpailun ajan.
3.
Valitse paras tarjous
Hyväksy haluamasi tarjous tai neuvottele hinnasta korkeimman tarjoajan kanssa.
Aloita kilpailutus

Tavoita nämä ja sadat muut autoliikkeet

Saka Kamux J.Rinta-Jouppi Oy Autokeskus LänsiAuto Auto-Suni Rinta-Jouppi Hedin Bilia

Auton myynti helposti ja parhaaseen hintaan

Kilpailuta autoliikkeet ja myy autosi eniten tarjoavalle

Kymmeniätuhansia onnistuneita kauppoja

Yli 34 000+

Myytyä autoa

4,8 / 5

Käyttäjien arvosana

Usein kysyttyä

Miksi auton myynti AutoVexin kautta kannattaa?

Vaivattomuus ja nopeus: AutoVexin kautta tavoitat autoliikkeet ympäri Suomen tekemällä vain yhden tarjouspyynnön. Tarjouskilpailun päätyttyä voit helposti valita mielestäsi parhaan tarjouksen profiilissasi. Nopeimmillaan AutoVexissä myydään auto 24 tunnissa.

Hinta: Kilpailutamme autoliikkeet puolestasi, jolloin sinulla on mahdollisuus saada autostasi markkinoiden paras hinta. Autoliikkeet käyvät tarjouskilpailua toisiaan vastaan.

Luotettavuus: Luotettava yritys ostaa autosi, ja kaupat sujuvat huolettomasti ja nopeasti. Autoliike hoitaa byrokratian puolestasi ja saat rahat tilillesi nopeasti.

Palvelu on sinulle täysin ilmainen! Et sitoudu myymään autoasi jos et ole tyytyväinen tarjouksiin.

Onko AutoVex ilmainen palvelu?

Kyllä, palvelu on kuluttajille täysin ilmainen. AutoVexin liiketoimintamalli perustuu autoliikkeiden maksamaan välityspalkkioon toteutuneista kaupoista, joka on keskimäärin 260€ ja halvimmillaan 160€.

Kuinka kauan auton myynnin kilpailutus kestää?

Nopeimmillaan voit myydä autosi AutoVexissä jopa 24 tunnissa. Kilpailutuksen kesto vaihtelee viikonpäivästä ja kellonajasta riippuen, kun lisäät autosi myyntiin. Näet kilpailutuksen päättymisajan lisättyäsi auton AutoVexiin. Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse koko tarjouskilpailun ajan.


Voinko myydä autoa samanaikaisesti muualla?

Emme suosittele myymään autoa samanaikaisesti muualla. Mitä useampi autoliike osallistuu tarjouskilpailuun, sitä korkeammalle hinta nousee. Jokainen palvelun ulkopuolelta tehty tarjous on pois kilpailusta ja sitä kautta parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta! Palveluamme käyttävät sadat autoliikkeet ympäri Suomen, mukaan lukien kaikki alan tunnetuimmat toimijat.

Olen vaihtamassa autoa, voinko käyttää AutoVexiä?

Ehdottomasti! Usein teet paremmat kaupat myymällä ensin vanhan autosi pois, ja sen jälkeen ostamalla auton ns. käteiskaupalla. Autoliikkeet antavat useimmiten reilun käteisalennuksen, kun ostat auton ilman vaihtoautoa. Lue aiheesta enemmän blogistamme: Keskity välirahaan - se kannattaa.

Haittaako auton loppuvelka auton myyntiä?

Ei haittaa! Autoliike maksaa loppuvelan kokonaisuudessaan rahoitusyhtiölle. Mikäli velka ylittää auton arvon, veloittaa liike ylijäävän summan auton myyjältä. Lue lisää rahoitetun auton myynnistä.

Miten tiedän autoni arvon?

Kun jätät tarjouspyynnön, saat arvion autosi käyvästä hinnasta - ilmaiseksi! Hintalaskuri hyödyntää historiatietoja Suomessa myydyistä, samankaltaisista autoista sekä ajantasaista markkinadataa arvon määrittämiseksi. Lue miten AutoVexin hintalaskuri toimii.

Huomaathan, että kyseessä on arvio, joka ei välttämättä ota huomioon kaikkia mahdollisia lisävarusteita tai auton kuntoa. Oikea markkinahinta saattaa siis olla yli tai alle arvion. Mikäli et saa hinta-arviota, vastaavasta autosta ei välttämättä ole tarpeeksi otantaa hinnan määrittämiseksi. Lue miten autoliike hinnoittelee autosi tästä.

Miten kilpailutus toimii?

AutoVexin tarjouskaupassa autoliikkeet kilpailevat autostasi, ja siksi saat sitä kautta hyvin todennäköisesti paremman hinnan kuin pyytämällä tarjoukset yksitellen eri autoliikkeiltä. Myymällä yksityishenkilölle hinta saattaa olla korkeampi, mutta myyntiaika on useimmiten pitkä ja prosessi paljon työläämpi. Autoliikkeelle myyminen on vaivatonta ja varmaa, kun ostajana on ammattilainen. Lue lisää aiheesta täältä.

Autossani on vikoja, voinko silti myydä sen?

Kyllä voit. Tärkeintä on, että kerrot niistä rehellisesti myynti-ilmoituksessa. Muista myös aina lisätä kuvat mahdollisista kolhuista.

Oletko myymässä autoasi?

Kilpailuta autoliikkeet
Haluaisitko myydä autosi nopeasti ja vaivattomasti?

Myy autosi jopa 24 tunnissa

Aloita kilpailutus
Kilpailuta autoliikkeet. Ilmaiseksi.
Aloita kilpailutus